bzyq_74, Nie parkowałem na chodniku, musiałem go tylko sforsować, żeby przejechać na parking sklepu.
Funkcja maxi dot
Zwiń
X
-
Yarwa, ma racje, tez myslalem ze jest w "standardzie", tym bardziej ze jest to jedna z opcji dopisana w aktualizacji instrukcji obslugi bolida.
W MD nigdzie nie mozna tego odchaczyc, zostaje wiec laptok ewentualnie ASO
pzdr..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
Panowie, zadne komputery, podpowiadacze czy inne gadzety nie zastapia rozsadnego mysleniaTez mnie korcilo tylko to wlaczyc dla zabawy i porownania moich nawykow za kierownica , ale jakos zeszlo na plan dalszy . Zabawka ot co :P
takze mocart26, albo komp albo usmiechnij sie do Pana za biurkiem w aso
Mihau, a Ty niemasz deesgie czasem ??..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauHmmm.... ja uważam to za zbędny bajer, bo przy 65km/h pokazuje żebym wrzucił 6 bieg i będzie poniżej 2000rmp. Wszystko spoko ale później ten Pan, który to ze stopniował kupi mi nową dwu-masę jak będę się tego słuchał?
Pytam dlatego ze jak mialem jazde testowa to bylo to a teraz nie mam tego.
Myslicie ze beda mi kazali doplacac ze wgranie tego?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MihauHmmm.... ja uważam to za zbędny bajer, bo przy 65km/h pokazuje żebym wrzucił 6 bieg i będzie poniżej 2000rmp. Wszystko spoko ale później ten Pan, który to ze stopniował kupi mi nową dwu-masę jak będę się tego słuchał?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońten bajer to wkurza tylko.patrzysz i ciągle Ci tam pisze zeby zmieniac wyzej albo nizej. :evil: :evil: :evil: ,najwygodniejsze jest DSG,zresztą po to je nabyłem ,żeby sie nie stresowac skrzynią 6tką,6 biegów w manualu to juz za dużo :lol: :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grzegorz56Zamieszczone przez słońten bajer to wkurza tylko.patrzysz i ciągle Ci tam pisze zeby zmieniac wyzej albo nizej. :evil: :evil: :evil: ,najwygodniejsze jest DSG,zresztą po to je nabyłem ,żeby sie nie stresowac skrzynią 6tką,6 biegów w manualu to juz za dużo :lol: :lol:
Komentarz
-
Komentarz