tez obstawialbym maglownice, ale to takie tam diagnozowanie przez internet... :roll:
Instalacja TomTom 5.21 na WM 5.0
Zwiń
X
-
Re: Instalacja TomTom 5.21 na WM 5.0
Zamieszczone przez lukas_78Czy ktoś już instalował ? Jesli tak niech podzieli się informacją.
Z instalacją nie ma żadnego problemu. Poradzisz sobie.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Mam wersje TT 5,21 na dvd (3,8 GB), PDA podłączony przez ActiveSync 4.1
Instalacja startuje wybieram zainstaluj aplikację i przed początkiem kopiowania plików wywala bład i instalacja się zamyka..
Z tego co wiem to problem dotyczy Windows Mobile 5.0, a jest to system stający się powoli dość popularny na przykład w SPV M3000 (orange) lub Mio Digiwalker A 201....Spoko loko lusi sponton
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukas_78Mam wersje TT 5,21 na dvd (3,8 GB), PDA podłączony przez ActiveSync 4.1
Instalacja startuje wybieram zainstaluj aplikację i przed początkiem kopiowania plików wywala bład i instalacja się zamyka..
Z tego co wiem to problem dotyczy Windows Mobile 5.0, a jest to system stający się powoli dość popularny na przykład w SPV M3000 (orange) lub Mio Digiwalker A 201....
Komentarz
-
-
Mam właśnie Mio A201 z WM5.0 ale obawiam się, że Ci nie pomogę bo u mnie poszło bez najmniejszych problemów :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMisiekWAW, Jakiego masz tego AciveSynca 4.0 czy nizszy :?:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft===Tomy===, Problem jest taki, ze ten WM 5.0 korzysta z ActiveSynca 4.0 w gore i podobno tu sa problemy.
Z tego co Lukasz pisal, system w kompie wywala blad podczas instalacji i nie da sie tego normalnie zainstalowac.
Dziwne ...Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ===Tomy===Zamieszczone przez Maicroft===Tomy===, Problem jest taki, ze ten WM 5.0 korzysta z ActiveSynca 4.0 w gore i podobno tu sa problemy.
Z tego co Lukasz pisal, system w kompie wywala blad podczas instalacji i nie da sie tego normalnie zainstalowac.
Dziwne ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jachuAcer N35 to nie jest WM5.0 dlatego idzie bez problemow tylko WM 2003Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
Komentarz