Roleta działowa do o1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kpawel17
    Drive
    • 2010
    • 43

Roleta działowa do o1

Tylko chyba 1.2 i 1.4 maja 6 biegow, a 1.6 ma 5 biegow - wiec ma inne przelozenie w skrzyni.
    kpawel17
  • delanopl
    Elegance
    • 2009
    • 831

Roleta działowa do o1

Ostatnio mało nie zabił mnie mój własny laptop dzielnie szybujący po przyhamowaniu z tylnej półki w moją stronę, podpowiedzcie czy takie coś podejdzie do O1 liftback http://moto.allegro.pl/roleta-dzialo...355492346.html a jeśli nie to pomóżcie coś znaleźć

Komentarz

• marekzu
      L&K
      • 2007
      • 1412
      • Superb II combi (3V5)

Scianka do Octavi to 1U9 861 691 C , do tego potrzebne mocowania do podsufitki - tyle ze w etce wystepuje to do kombi - do liftbacka nie .
      Gratuluje pomyslu przewozu laptopa na polce.

Komentarz

• delanopl
        Elegance
        • 2009
        • 831

marekzu, jakoś wyszło że nie miałem miejsca w kufrze, a za fotelami mokro bylo na dywanikach to pacnąłem go na półke za zagłówek i paskiem od torby zahaczyłem. Właśnie nie znalazłem w etce i pomyślałem żeby coś z bliźniaczych modeli poszukać :wink:

Komentarz

• marekzu
          L&K
          • 2007
          • 1412
          • Superb II combi (3V5)

golf/bora/toledo w wersjach nie kombi tez nie maja tego dostepnego - mozna by sie tylko pokusic o przerobe tego - ale co z tego wyjdzie ???

Komentarz

• delanopl
            Elegance
            • 2009
            • 831

marekzu, właśnie tak, bo wszystkie z nich to sedany i taka kratka nie ma racji bytu w nich. Właśnie nie chciałbym darmo stówki utopić i wyrzucić potem to na śmietnik bo na alledrogo jest szeroki wybór od Paska, Golfa etc.
            Nikt z forumowiczów takiego patentu nie ma?

Komentarz

Pracuję...