Mam serdeczna prosbe do posiadaczy OI z szara deska u spodu - jeszcze lepiej jesli jest to classic z dluga deska. Problem w tym, ze albo zwariowalem albo przed wizyta w serwisie w zeszlym tygodniu raczka do otwierania maski byla szara - teraz jest czarna. Na dodatek jest troche luzna, przynajmnie w porownaniu do tego co bylo. Bylbym bardzo wdzieczny za sprawdzenie koloru raczki.
Nie chodzi o to, ze podczas naprawy ktos ja urwal i wymienil na nowa wogule mnie o tym nie informujac ale zrobi to w taki sposob ze dzisiaj rano po nocnych roztopach pod wycieraczka kierowcy mialem bajoro. Jest spora szansa ze woda scieka po lince od otwierania maski.
Na pewno nie sa to zapchane odplywy na podszybiu bo te czyscilem wiosna, no i teraz sprawdzilem.
Inna sprawa ze wymiana termostatu trwala prawie 5 godzin, juz chyba wiem czemu :evil:
Moze powinienem dolaczyc ankiete Mi nadal sie wydaje, ze byla szara.
Pytanie, jak wchodzi do kabiny linka od otwierania maski. Idzie po lewej stronie blotnika a potem wchodzi do podszybia. I teraz ma tam przjescie czy wchodzi do kanalu odplywowego i do kabiny gdziez w nadkolu. Chodzi mi o to gdzie jest z zewnatrz do niej dostep tak zeby sprawdzic czy nic nie stalo sie z uszczelnieniem.
Komentarz