witam was jestem zainteresowany zakupem skody i konkretnie chodzi mi o tą http://otomoto.pl/skoda-octavia-110p...C16607852.html
i tu moje pytanie jaki tu jest silnik?da rade żeby ktoś poznał? gość twierdzi że afn..przecież z tego co się zorientowałem to nie pchali tego do octavi...tylko AHF albo ASV...gość nie wie co ma czy coś modzone? i możecie powiedzieć parę słów o autku...
Ogólnie wygląda normalnie, nawet lekko odpicowana patrząc po silniku. Oznaczenie silnika to niech pan sprzedający zobaczy na naklejce w bagażniku bądź w książce serwisowej skoro jest.
poza tym nie ma nic na temat przebiegu :roll:
wg. to handlarz , widać audi które stoi obok octy no i na jednym ze zdjęć lawete.
i wuto troche odpicowane :roll:
a silnik to nie mam pojęcia jaki :roll:
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
266 tysia ksiązka jest więc tragedii nie ma...jest jeszcze czarna w tej miejscowości 180 tysia ksiązka do 2007 do 90 tyś.więc albo srebrna albo czarna...srebrna ta z linka ma lepsze wyp. ale stan auta zadecyduję czarna już widziałem w ori lakierze przemierzyłem czujnikiem więc ok pozostaje serwis skody w siedlcach 250 zł taka przyjemność sprawdzenia auta...chyba że ktoś poleci inny warsztat w okolicy tańszy :diabelski_usmiech ?
Komentarz