Zamieszczone przez tomba7
Ubezpieczenie PZU czy Generali
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Ubezpieczenie PZU czy Generali
Kupujac auto u kolegi danielcia w Krakowie przy okazji biore pakiet ubezpieczenia na 2 lata tylko wlasnie nie wiem co wybrac czy Generali czy PZU?
Nie znam sie na tych kruczkach ubezpieczycieli wiec licze na bardziej doswiadczonych w tej materii
Jest to moje pierwsze auto i nie mam zadnych znizek.
-
-
kiedyś polecałem Generali ale po likwidacji szkody ( mieszkanie) weź PZUNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
bez przeczytania OWU nie można powiedzieć czy brac PZU czy Generali. Kierowanie się sentymentami nie ma tu nic do rzeczy - ważne, co i na jakich zasadach w ramach tego pakietu będzie dostarczone.
Znasz różnice w cenie tych pakietów?
Komentarz
-
macluke, likwidowałem szkodę komunikacyjną w Generalii nawet jakby to było 1000 PLN różnicy to przy szkodzie sobie to pięknie odbijają... więc jak dla mnie z tego grona pozostaje PZU 8)Черный Bymep

Komentarz
-
Dla mnie najlepszy test to znalezienie nr telefonu przeznaczonego do zgłaszania szkody, i próba dodzwonienia. Mi zgłoszenie szkody w Generali zajęło 2 DNI non stop dzwonienia.Nie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
święte słowa, miałem podobny problem :roll:Zamieszczone przez Psycho DadDla mnie najlepszy test to znalezienie nr telefonu przeznaczonego do zgłaszania szkody, i próba dodzwonienia. Mi zgłoszenie szkody w Generali zajęło 2 DNI non stop dzwonienia.Черный Bymep

Komentarz
-
Tez mam takie odczucieZamieszczone przez mulderbierz PZU, stary sprawdzony polski ...
Mam nadzieje, ze nigdy nie bede musial korzystac z ich oferty...
Komentarz
-
Komentarz