Mihau, Po przeczytaniu Twojego posta poszedłem spec do samochodu jak jest u mnie i tak chyba jednak będzie!! Wcześniej pisałem że serwis wyk. w Czechach przejście na okresy 15000/1rok i temp oleju działa :!: Tak - działa ale. Czesi pewnie wiedzą o znikającej temp oleju bo w książce serwisowej mam tak jak pisałem wyżej ale już na MAXIDOT jest że mam się stawić po 2 latach. Sorki więc że wcześniej wprowadziłem w błąd :!: ops:
OI 1,6 74 kW krótka a OII kombi 1,2 TSI
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez macherstudioMówisz to w porównaniu do OI czy ogólnie? A jak kwesta 1,2tsi? Spalanie awaryjnisc ?
co do 1.2 tsi, mało opinii bo nowość, ale można przypuszczać że kolejny z serii tsi udany silnik. O awaryjnośći się dużo teraz nie dowiesz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blind_walkerkrzysiek83wpr, nie mam odniesienia, co do zwykłych stołków, bo mam te z pakietu dynamic. Przejechałem trasę prawie 1000km jednego dnia i moim plecom nic nie dolegało.
Komentarz
-
-
krzysiek83wpr, masz w swojej pakiet dynamic? Na moim pierwszym spocie wyglądało to tak, że kilkanaście osób obmacało cały samochód, przysiadali się, komentowali i prawie każdy chwalił te fotele właśnie za podparcie lędźwiowe. Nikogo nie obrażając, jedni byli szczupli inni troszkę ciałka mieli.
[ Dodano: Sro 05 Sty, 11 15:55 ]
macherstudio, weź Żonę, oba foteliki i do salonu na przymiarki.
Komentarz
-
-
Troche masz inne niż ja w takim razie. Ustawiasz zazwyczaj oparcie pionowo jak na fotce, czy na leżaka ? a wysokość?
Ja zmieniałem wielokrotnie ustawienia no i w sumie nei wiem jak mi najwygodniej, obecnie mam na pół wysokości + bardziej leżąco + kierownica do siebie. (mam 188cm)
Komentarz
-
Komentarz