vaz, to co keraj998, napisał dotyczy przed FL a ty masz FL
dla ciebie są inne nr podane przez kolegę bohen na 2 stronie wątku
koledzy, plastikowa obudowa akumulatora jest w tych dówch przypadkach identyczna, tylko zmieniono oznaczenie kodowe :diabelski_usmiech prawdopodobnie w benzynach będzie podobnie :szeroki_usmiech
"Uczciwy człowiek szuka prawdy, kłamca jest patologicznie wszechwiedzący"
Luki dziękuję za sugestię dotyczącą obudowy akumulatora, ale pozostanę przy materiale Już zakupiłem niezbędne wg mnie dodatki typu obudowa silnika, wyciszenie i mata do bagażnika teraz czas na szybki :twisted:
Zwlekałem przez zimę z wymianą obudowy poliestrowej na plastikową ze względu na lepszą izolację termiczną akumulatora tej pierwszej . Nie chciałem jednocześnie zakładać plastikowej na poliestrową bo wyglądała "rozdęcie" :szeroki_usmiech
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
U mnie w miejscu łączenia dwóch połówek obudowa ma nieco większy wymiar niż po bokach i wygląda trochę beczkowato . Po założeniu górne j części efekt ten jest niewidoczny .
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Może tylko mi się wydaje, ale czy oni nie próbują zepsuć tego auta bo wyszło im za dobrze?
Co chwile ktoś pisze o jakiś oszczędnościach w nowszych modelach...
Masz 100% rację, wszelkie "udoskonalenia" typu szmacianka na AKU to robota VW, któremu Skoda stanęła solą w oku. Wymusili na czeszkach oszczędności i zubożenie wyposażenia żeby im się VW lepiej sprzedawały.
Komentarz