Czyli mam rozumieć że ten G002000 był żółty ? a ten G004000M2 jest już zielony ?. Panwie a co z lepkością ?, czy tu idzie olej mineralny czy syntetyk ?. Bądź co bądź autko już ma parę latek ops:
już pisałem, fabrycznie jest zielonym zalewane i taki powinien być
G002000 - zielony
A ja się dobierałem od strony lamp ops: ,jak juz wyjełem reflektor i rozkręciłem całe mocowanie to ze śrubami do regulacji lampy i rozleciały mi się te ponacinane okrągłe nie wiem jak to nazwać podkładki regulujące wymieniłem siłownik ale zgubiłem spinkę blokującą wężyk doprowadzający płyn - i muszę sie tam dostać jeszcze raz.Lampy wydaje mi się że poustawiałem poprawnie przynajmniej względem szczelin wyglądaja równo ale czy poprawnie świecą okaze sie na przeglądzie :?
Mam obawy czy wężyk który jest tylko wciśnięty w siłownik nie wyskoczy któregoś pięknego dnia ,na razie spryski działają poprawnie ale profilaktycznie chciałem założyć w miejsce spinki plastikową opaske zaciskową.
py1szczak2, to chyba sobie niepotrzebnej roboty przyspożyłeś
Niestety ops: tak sie kończą zabawy jak się nie ma pojęcia o wykonywanej pracy i chce sie zaoszczędzić każdą złotówkę :?
Jak to mówią chytry dwa razy traci :wink: piotrek_gdy, dzięki za wskazówki :szeroki_usmiech
Komentarz