strumienica

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Joo
    Drive
    • 2010
    • 76

strumienica

Czytam i czytam i doczytać się nie mogę , gdzie jest zapisane że Misiek ma być zawsze najtańszy , obiecywał to komuś ?
    pasi - biorę
    nie pasi - spadówa
    po co komentarze typu ; a bo ja widziałem , a bo ja kupiłem , niczemu a ni nikomu to nie służy
    No dobra wystarczy .
    Nara
  • daber85
    Rider
    • 2009
    • 296

strumienica

witam mam pytano czy wazne jest w tora strone strumienica jest sierowana tzn boje sie ze mechanik mi ja zamontowal odwrotnie bo cos wali wydech jak odpalam silnik i drzy kierownica jak hamuje silnikiem i jest chyba glosniej.

Komentarz

• shok
      RS
      • 2009
      • 2070
      • Octavia I (1U2)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

No to będą teraz niezłe jaja jak mechanik założył Ci ją na odwót :!: Lepiej sprawdz czy nie odwrócił kierunku wylotu spalin.Bo skoro napisałeś "cos wali wydech jak odpalam silnik i drzy kierownica jak hamuje silnikiem" może oznaczać tylko jedno. :? Sprawdz,czy z tyłu z rury dmucha czy ciągnie :!:

Komentarz

• daber85
        Rider
        • 2009
        • 296

dzieki za odp. spaline dmuchaja z tlumika zdecydowanie. pojezdzilem dzisiaj troszeczki samochod nie szarpie nie dusi sie i nie zamula. dzwonilem do mechanika powiedziel ze jest pewny ze zalozyl tak samo jak bylo przed tem. dodal ze na laczeniach jest mozliwosc regulacji i poprostu wystarczy delikatnie strumienice przesunac. jutro rano jade na kanal mam nadzieje ze to tylko drobnostka.

Komentarz

Pracuję...