a na orlikach nie da rady?? słyszałem że są za free
[O2] Hak z adapterem czy bez.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bassyróżnica w cenie salonowej- tak wygorowana
w aso adapter kosztuje jakies 40pln co znowu nie czyni tej róznicy jakoś specjalnie dramatycznejprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
A słuchajcie taka sprawa
jaka jest różnica optyczna w zamontowanym w fabryce oryginalnym haku w oct ambiente a w haku w mincie też oryginalnym tylko zakładanym w salonie- w opcji- nie można wykupić haka fabrycznego do wersji miętowej. Po prostu nie wiem na ile będą w serwisie ingerować w zderzak nie chce zeby jakaś lipa z tego wyszła.
Zaznaczam ze chcę mieć hak który po wypięciu go będzie zupełnie nie widocnzy ( lub najmniej widoczny na ile to możliwe).
Komentarz
-
-
bassy, mam podobny problem- do mojego auta nie można załozyć fabrycznie haka(ale można założyć przygotowanie pod hak)
daje to mocniejszy alternator, akku i wiązka haka jest doprowadzona do tylnego nadkolaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
w żaglu gosć w serwisie wszystko mi wytłumaczył, wiązkę ciągną z przodu na tył, najbardziej komfortowy jest hak wypinany na kluczyk, w każdym razie zderzak wymaga obrobienia żeby po wyjęciu haka całe ustrpojstwo schować tak zeby było najmniej widoczne. Oznacza to ze na etapie zakupu należy dokładnie sprecyzować czego chcemy...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bassyw każdym razie zderzak wymaga obrobienia
tak było w O2
ale w O2FL przy wypinanym haku jest P&Pprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
bassy, to czego sie dowiedziałem to drążenie forum, briskody i uprzejmość kilku znajomych
nie licz, że ASO czy SAP powiedzą ci cos konkretnie :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
13 pinowy na zachodzie (EURO) - unas używają 7 piniowego(polska) , unas 13 pinowy powoli wypchnie powszechne 7 pinów. Najlepiej założyć 13 i kupić adapter za grosze. Sam też używam adaptera bo przyczepki które pożyczam miały 7 pinowy raz tylko spotkałem 13.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz