howard7, nie sadze, zeby byla to jakakolwiek reklama, zwlaszcza z twoim komentarzem, ktory zreszta moglby byc nieco mniej enigmatyczny :idea:
jakie szklanki ( popychacze) do Ahf?
Zwiń
X
-
jakie szklanki ( popychacze) do Ahf?
witam.jak w temacie,musze wymienic szklanki bo juz sie zrobilo dosc glosno :cry: w zwiazku z tym mam pytanie,jakie kupic?? bylem u mechanika i powiedzial ze ostatnio wymienial szklanki w ahf i wsadzil jakies od tdi ( chyba golf tez ori ) i zaplacil za sztuke ok 30zl... mierzyl sprawdzal i podobno niczym sie nie roznia ( sam sie dziwil,a gosc ma pojecie) od tych katalogowych ori z ahf ktore kosztuja 70 zl! wiec o co chodz?? jaka jest roznica?? bo przy 8 sztukach wychodzi dwa razy taniej :shock: a to juz pare zloty..... ktos sie orientuje w temacie :?:były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
-
-
Re: jakie szklanki ( popychacze) do Ahf?
Zamieszczone przez pyza99witam.jak w temacie,musze wymienic szklanki bo juz sie zrobilo dosc glosno :cry: w zwiazku z tym mam pytanie,jakie kupic?? bylem u mechanika i powiedzial ze ostatnio wymienial szklanki w ahf i wsadzil jakies od tdi ( chyba golf tez ori ) i zaplacil za sztuke ok 30zl... mierzyl sprawdzal i podobno niczym sie nie roznia ( sam sie dziwil,a gosc ma pojecie) od tych katalogowych ori z ahf ktore kosztuja 70 zl! wiec o co chodz?? jaka jest roznica?? bo przy 8 sztukach wychodzi dwa razy taniej :shock: a to juz pare zloty..... ktos sie orientuje w temacie :?:
Ja placilem chyba 20-30 PLN za sztuke. Nie wiem co to bylo - zmienialem w Autobodex-ie.
Mysle, ze mozesz podzwonic w pare miejsc i sprawdzic dokladnie co i jak.
BTW: Jaki masz przebieg w samochodzie?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pyza99240 tys :?Zamieszczone przez MiKruSJa placilem chyba 20-30 PLN za sztuke
Wiec niestety nie odpowiem Ci na to pytanie.TDI 205PS
Komentarz
-
-
ale skoro dziala,to git..nawet gdyby byly inne 8) wiec tez tak zrobie.moge spytac ile zaplaciles za wymiane??
[ Dodano: Sob 20 Maj, 06 07:08 ]
ps... moze ktos ma namiar na jakis dobry i tani sklep z czesciami??
[ Dodano: Wto 13 Cze, 06 18:42 ]
wymienione......... 28 zl sztuka...były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
Komentarz