Halogeny w Octavii Tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arturma28
    Classic
    • 2012
    • 24

Halogeny w Octavii Tour

stickery na metry :czerwona:
  • irka68
    Ambiente
    • 2011
    • 123

Halogeny w Octavii Tour

Dzień Dobry :-) mam pytanie odnośnie halogenów w Nowej Octavii Tour a mianowicie czy jak zamówię je u Dilera w salonie to będą w nich miała funkcję świateł dziennych tz. tak jak widać na ulicy w Octaviach FL że świecą się same halogeny a światła mijania i pozycyjne są wyłączone ? jeśli tak to domówię montaż halogenów do mojego auta to wg cennika 800 pln pozdrawiam,

Komentarz

• marbab
      RS
      • 2009
      • 4842
      • Fiat
      • BMM 2.0 TDI 140 KM

W O2 Tour halogeny nie maja funkcji swiatel dziennych. W przeciwienstwie do O2 FL sa tam zamontowane inne lampy tylko z jedna zarowka. Ewentualnie mozna je zadoptowac VCDSem do swiatel dziennych http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31484
      Marek

Octavia Scout 2.0 TDI, Diamond Silver
      Fiat 126p FL 650E, Żółć Wątrobowa

Komentarz

• Gugurugu
        Drive
        • 2011
        • 44

Dobre pytanie odpowiedz jest taka, że na dzień dzisiejszy świateł dziennych w halogenach nie ma (błąd w katalogach) ale od lutego wg nowego przepisu EU powinny być oddzielne światła do jazdy dziennej ...chociaż to brzmi jak marzenie ściętej głowy

Komentarz

• koleś
          RS
          • 2009
          • 2845
          • Fabia combi (6Y5)
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

Potrzebne mi numery wtyczek do halogenów z Octavii II tour. Może ktoś wie jakie to numery i napisze?
          Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
          Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

• Kermit128
            Classic
            • 2011
            • 32

A mnie ciekawi taki temat:
            Czy jak nie zamówię w salonie świateł przeciwmgielnych to będzie do nich instalacja elektyczna czy nie?

Pytanie czy w fabryce mają X instalacji elektrycznych na wszystkie możliwe kombinacje wyposażenia czy też podstawowa wiązka jest jedna...

W skrócie, chodzi oto, jak głębokich ingerencji trzeba dokonać w autko (o2 tour), żeby zamontować światła przeciwmgielne.
            Skoda Octavia Tour 2 Kombi
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=47552

Komentarz

• Enriquez
              RS
              • 2009
              • 7685
              • Superb III (3V3)

Kermit128,

instalacji nie będzie, a rzeźby jest tyle samo co w O2 FL, zobacz tutaj:

Pozdrawiam
              Marcin

Komentarz

Pracuję...