Witam serdecznie. Niech Ci elektryk założy przekaźniki i może wystarczy wtedy wyczyszczenie przełącznika pod kierownicą. Pozdrawiam.
[O2] Skóra w RS
Zwiń
X
-
Sebastian, jak to wygląda możesz zobaczyć na zdjęciach mojego autka
ja osobiście nie wyobrażam sobie w aucie innej tapicerki niz skórzana, a ze względu na posiadanie 8-letniego szkodnika alcantara wogóle nie wchodzila w grę
jak ja zamawiałem nikt nawet nie potrafił mi powiedziec jak to wyglada, dopiero wspólnie z kolegami uzyskalismy kilka infoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Skóra będzie, udało się dziś jeszcze domówić. A co do pielęgnacji skór to akurat w tym temacie mam spore pojęcie. Trudniłem się czyszczeniem skór i tapicerek.
[ Dodano: Pon 10 Sty, 11 20:40 ]
Zamieszczone przez piotrek_gdySebastian, jak to wygląda możesz zobaczyć na zdjęciach mojego autka
ja osobiście nie wyobrażam sobie w aucie innej tapicerki niz skórzana, a ze względu na posiadanie 8-letniego szkodnika alcantara wogóle nie wchodzila w grę
jak ja zamawiałem nikt nawet nie potrafił mi powiedziec jak to wyglada, dopiero wspólnie z kolegami uzyskalismy kilka info
To czekanie....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SebastianPiękna furka
Zamieszczone przez tomekSebastian, benzyna, czy dieselprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz