Wysypuje nam się coraz większa ilość BMM'ów, czy to są wszystko samochody sprowadzone :?:
bo jeszcze chwilę wcześniej w ogóle się o nich nie słyszało i tylko BKD.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Wysypuje nam się coraz większa ilość BMM'ów, czy to są wszystko samochody sprowadzone :?:
Ja znam dwa takie przypadki oba sprowadzone odp 180 i 235kkm,a naprawde mialy 290 i 375 :shock:
Ja znam dwa takie przypadki oba sprowadzone odp 180 i 235kkm,a naprawde mialy 290 i 375 :shock:
jak to dwa :?: :!:
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Sory za OT Bo jest ich mało a 165 KM hamownia wypluwa po wirusie w BMM
Co do silnika większość będzie chyba Exportem bo na polskim rynku mało było Skodzianek z BMM w innych Vag-a tez dużo ich nie było, za to w wspomnianym Mitsu dużo 136 KM tdi 2.0 8V.
Wydaje mi się że wiekszość tych silników poszła z koncernu Vag za kasę do takich aut jak Volvo czy Mitsu.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Moja też sprowadzona w 2008 roku przebieg 78 tys zero problemów i oby tak dalej :szeroki_usmiech
Ja sprowadziłem z przebiegiem 40 tyś po roku jazdy mam 65 tyś i śmiga jak ta lala odpukać. Mój to rocznik 2008 wersja limitowana w Niemczech nazwana Sport Edition (trochę podobna z niektórych zewnętrznych elementów do RS oraz sportowy zawias)
Moja też sprowadzona w 2008 roku przebieg 78 tys zero problemów i oby tak dalej :szeroki_usmiech
Ja sprowadziłem z przebiegiem 40 tyś po roku jazdy mam 65 tyś i śmiga jak ta lala odpukać. Mój to rocznik 2008 wersja limitowana w Niemczech nazwana Sport Edition (trochę podobna z niektórych zewnętrznych elementów do RS oraz sportowy zawias)
Mam dokładnie też tą wersję Sport Edition z Niemiec, hula bez problemowo
to Ci ciekawostka. Moja to niby "zwykła" Ambiente, ale masę rzeczy ma dodatkowych - nie wiem czemu Niemcy tak robią zamiast kupić Elegance to domawiają do Ambiente.
Komentarz