Zakupy w AUTO GREMOS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • damian
    Ambiente
    • 2007
    • 178

Zakupy w AUTO GREMOS

co najczęsciej pada w silniku po tuningu dodam że mam zachipowana 90 u Mastersa i wkrótce zakładam wtryski od 110 i korekta programu.po wzroście mocy z 90 na 140KM i 210 na 320Nm która z seryjnych częsci ulegnie przyśpieszonemu zużyciu? sprzęgło, przeguby, turbo a może coś innego?
    Chcesz zarobić przez internet ??

• maciej
    Drive
    • 2006
    • 68

Zakupy w AUTO GREMOS

Witam,
    nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat, ale ja chętnie podziele się wrażeniami z udanego wypadu do Czech, a dokładnie do Liberca po alusy Speider takie jak w RS' ie, otóż u nas za takie felusie w serwise każą zapłacić sobie 0k. 640 zł po wyżebranym rabacie ok. 590 zł, a tam na wyjsciu kosztują 3352 CK tj. ok. 486zł ( przy kursie z kantoru 1 CK =0,145 zł, zakup), ja zapłaciłem za 4 szt. 12 430 Ck tj. 1802 zł = 450 zł, bez proszenia się.
    I mam oryginalne fele z gwarancją.
    Jezeli ktoś byłby zainteresowany to chętnie podam nr tel. i dokładne namiary oraz procedurę zamawiania.
    Pozdrawaiam.
    Ps. A przy okazji zaopatrzyłem się w dobry browar.
    maciek1024

Komentarz

• daneczek76
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3642
      • Toyota

poprosze o fotke lub link jak one wyglądają , i czy są ewentualnie inne do wyboru pewnie tak. dzieki
      [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• maciej
        Drive
        • 2006
        • 68

Sa wszystkie jak w katalogu, a te które ja kupiłem to nr kat. CCB 300 006, fotkę puszczę we wtorek jak założe oponki (do "albumu" całe autko.)
        maciek1024

Komentarz

Pracuję...