Pompa hamulcowa nie, ale pompa hamulcowa i wysprzeglik korzystaja z tego samego zbiorniczka na plyn.
[O1] Problem z wyborem - listwy boczne....
Zwiń
X
-
[O1] Problem z wyborem - listwy boczne....
Szanowni forumowicze i forumowiczki, niestety od pewnego czasu zaczęły mi gnić :cry: listwy boczne w octavii. Jedna została ściągnięta przed zimą, ale pozostałe są do wymiany.
Zapewne na wiosnę wymienię je wszystkie na nowe. I tutaj własnie powstaje pytanie.
czy listwy z O1 combi po 2000 roku pasują do O1 sprzed 2000 ??
Różnica w cenie jest dość duża. do mojej, model rocznikowo '99 koszt to 90zł / sztukę, natomiast na allegro widziałem oryginalne do octavii po 2000 roku za około 100zł / komplet (!?).
Czy ktoś wie może czy jest jakaś różnica w tych listwach ? w salonie niestety mi nie potrafią udzielić odpowiedzi na takowe pytanie.
-
-
kolego przed chwilą dzoniłem do ASO i przy okazji spytałem się o Twój problem.
cały komplet z ASO kosztuje 127zł-15%rabat OCP= ok.108zl
jeżeli kupisz cały komplet to osoba z działu części powiedziała, ze pasuje bez problemu.
natomiast 1sztuka :shock: ( listwa) kosztuje 91zł-15%rabarOCP
czyli najlepiej kupić cały komplet z ASOASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
ASO Warszawa, Ursynów ul. Gruchacza 39 => http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=18189&start=0
tutaj na forum mamy jeszcze innych dearów, zapytać się zawsze możesz
może Maciek ma :?: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=23381&start=0ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Z tego co kojarzę to fakt lepiej brać komplet.
Zamieszczone przez mozgicały komplet z ASO kosztuje 127zł-15%rabat OCP= ok.108zl
jeżeli kupisz cały komplet to osoba z działu części powiedziała, ze pasuje bez problemu.
natomiast 1sztuka :shock: ( listwa) kosztuje 91zł-15%rabarOCPpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz