[O1] Problem z wyborem - listwy boczne....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tomaszoct
    Classic
    • 2010
    • 6

Pompa hamulcowa nie, ale pompa hamulcowa i wysprzeglik korzystaja z tego samego zbiorniczka na plyn.
  • madafaka
    Drive
    • 2009
    • 70

Szanowni forumowicze i forumowiczki, niestety od pewnego czasu zaczęły mi gnić :cry: listwy boczne w octavii. Jedna została ściągnięta przed zimą, ale pozostałe są do wymiany.
    Zapewne na wiosnę wymienię je wszystkie na nowe. I tutaj własnie powstaje pytanie.

czy listwy z O1 combi po 2000 roku pasują do O1 sprzed 2000 ??

Różnica w cenie jest dość duża. do mojej, model rocznikowo '99 koszt to 90zł / sztukę, natomiast na allegro widziałem oryginalne do octavii po 2000 roku za około 100zł / komplet (!?).

Czy ktoś wie może czy jest jakaś różnica w tych listwach ? w salonie niestety mi nie potrafią udzielić odpowiedzi na takowe pytanie.

Komentarz

• mozgi
      L&K
      • 2009
      • 1127
      • Octavia I (1U2)
      • AKL 1.6 MPI 101 KM

kolego przed chwilą dzoniłem do ASO i przy okazji spytałem się o Twój problem.

cały komplet z ASO kosztuje 127zł-15%rabat OCP= ok.108zl

jeżeli kupisz cały komplet to osoba z działu części powiedziała, ze pasuje bez problemu.

natomiast 1sztuka :shock: ( listwa) kosztuje 91zł-15%rabarOCP

czyli najlepiej kupić cały komplet z ASO
      ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
      Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• madafaka
        Drive
        • 2009
        • 70

mozgi, - dzięki za info, widać ASO, ASO nierówne .
        Zapodaj jakieś namiary na tego dilera ze zniżką .

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1127
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

ASO Warszawa, Ursynów ul. Gruchacza 39 => http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=18189&start=0

tutaj na forum mamy jeszcze innych dearów, zapytać się zawsze możesz

może Maciek ma :?: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=23381&start=0
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• ruwado
            RS
            • 2009
            • 14885
            • Octavia IV (NX3)

Z tego co kojarzę to fakt lepiej brać komplet.

Zamieszczone przez mozgi
            cały komplet z ASO kosztuje 127zł-15%rabat OCP= ok.108zl

jeżeli kupisz cały komplet to osoba z działu części powiedziała, ze pasuje bez problemu.

natomiast 1sztuka :shock: ( listwa) kosztuje 91zł-15%rabarOCP
            Chyba ASO bierze za kpl. z montażem np. przy odbiorze autka) 200 zł.
            pozdrawiam - Darek

Komentarz

Pracuję...