WITAM.MAM PODOBNE OBJAWY Z ZEGARMI.LUTY POPRAWIŁEM NIC NIE DAŁO ,PRĘDKOŚCIOMIERZ RAZ DZIAŁA RAZ NIE,WSKAZNIK PALIWA CZASAMI TEŻ WARIUJE NO I NA ROZGRZANYM SILNIKU SZARPANIE PRZY PRZYSPIESZANIU NA DRUGIM I TRZECIM BIEGU.KOMPA JESZCZE NIE PODŁANCZAŁEM.
Kołpaki 15"
Zwiń
X
-
Kołpaki 15"
Witam,
Nabyłem niedawno Octavię Tour z 2004 roku.
Dumny z siebie postawiłem przywiezione auto na parkingu przed blokiem i ku mojemu rozczarowaniu na drugi dzień nie znalazłem jednego kołpaka (auto zostawiałem wieczorem NA PEWNO z wszystkimi czterema kołpakami, nie odpadł mi w trasie). Wnioskuję że ktoś, komu był potrzebny akurat jeden kołpak pożyczył go sobie ode mnie bez zbędnych ceregieli.
Wszedłem na allegro aby zobaczyć ceny kołpaków i nieprzyjemnie się zaskoczyłem - komplet kołpaków takich jak moje kosztuje 120 zł! (Moje 3 kołpaki wyglądają tak: http://allegro.pl/kolpak-skoda-octav...402409581.html )
Teraz pytanie do grupowiczów: co mam teraz czynić? Czy kupować 4 oryginalne kołpaki za 120 zł? A może są jakieś tańsze (ale warte zakupu) zamienniki? A może kupić ten jeden brakujący z cytowanego przeze mnie ogłoszenia, chociaż jest wybrakowany z tego co widzę?Pozdrawiam
-
-
Re: Kołpaki 15"
Zamieszczone przez rkoziol7Teraz pytanie do grupowiczów: co mam teraz czynić? Czy kupować 4 oryginalne kołpaki za 120 zł? A może są jakieś tańsze (ale warte zakupu) zamienniki? A może kupić ten jeden brakujący z cytowanego przeze mnie ogłoszenia, chociaż jest wybrakowany z tego co widzę?
Komentarz
-
-
opcja 1:
może u nas na giełdzie wystaw ogłoszenie ze zdjęciem, że szukasz dokładnie tego 1 kołpaka ,
opcja 2:
kupiłbym caly komplet w ASO (np. w ASO na Gruchacza na Urysnowie mamy- 15 %, w zakręcie w ASO też mamy rabat , w Michałowicach al. Jerozolimskie też większości mamy) i od razu z przodu podpisałbym kołpak markerem np. OCP Mozgi i przywiazał jak kolega wyzej powiedział opaskamiASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Mam w O2 ori kołpaki Avantgarde 15" i zanim po zjechaniu fabrycznie założonych opon nie kupię nowych wraz z alusami na lato (upatrzyłem sobie Sirius 16"), to zawsze będę stawiał na ori kołpaki Avantgarde. To jedne z bardziej estetycznych kołpaków na rynku - jak są czyste, to na jaw wychodzi ich jakość. Zazwyczaj kołpaki to żenująca tandeta - a te oryginalne są naprawdę przyzwoite jeśli chodzi o formę, materiał i kolor (lekko metalizujący). Szlag człowieka trafia na je*anych złodziei, ale zamiast spaskudzić sobie auto marketowym barachłem, lepiej kupić coś przyzwoitego. Nie kupuj kompletu używek - to najczęściej napędza młyn na kradzieże.
M.666 4U
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez beavisoTo jedne z bardziej estetycznych kołpaków na rynku - jak są czyste, to na jaw wychodzi ich jakość. Zazwyczaj kołpaki to żenująca tandeta - a te oryginalne są naprawdę przyzwoite jeśli chodzi o formę, materiał i kolor (lekko metalizujący). Szlag człowieka trafia na je*anych złodziei, ale zamiast spaskudzić sobie auto marketowym barachłem, lepiej kupić coś przyzwoitego.
M.Artur
Komentarz
-
-
Tylko oryginały - i dobrze zamocować taśmami. A jak się trafi na allegro jakiś porysowany to tym lepiej. Z daleka nie będzie kusił , bo taki komplet już dla złodzieja nie jest atrakcyjny. A już na pewno nie kupuj w internecie tych kołpaków "Alpina" albo "Sena" z doklejonym logo marki Skoda - syf , kruche,"chrom" odpada kawałkami - na jeden sezon góra, a kosztują 70- 90 zł.
Komentarz
-
Komentarz