DPH

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzychubuli6
    Classic
    • 2010
    • 33

DPH

Angielske lewe najczesciej sa duze, a nie jak male nasze prawe z Lupo :twisted:

Szkolo pasuje.

Jak potrzebujesz przelozyc elektryke oraz obudowe ze szklem, a stelaz masz dobry to mozna zrobic taka przekladke.
    nasze cappucino już w garażu
  • wuyaszek
    Classic
    • 2009
    • 33

DPH

Witam wszystkich
    planuje zakup używanej O II nawet dałem już zlecenie kumplowi co sprowadza fury z Francji ale niestety ciężka sprawa ze skoda bo już ponad 2 miechy nic nie może znaleźć i zastanawiam się czy nie prościej będzie jechać na Czechy i coś przywieść samemu ??
    pytanie tylko jak to jest z tym vatem ich ?? czy się opłaca ?? macie jakieś doświadczenia w tej kwestii ??
    pozdrawiam

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

wuyaszek, a w PL nic nie ma?
      jakoś nie chce mi się w to wierzyć
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Bo jak przywiezione zza granicy to wiekszy lans na dzielni i na pewno jezdzone tylko do kosciola przez jakas Helge albo innego Homara :lol:

U nas tego stoi na peczki, utrzymane od 1 wlasciciela bez kombinacji etc.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• Skfarek
          RS
          • 2010
          • 4795
          • Octavia I (1U2)
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Maicroft, zapomniałeś dodać rocznika urodzenia Helgi lub Homara oscylującego koło 1940 r . :diabelski_usmiech

A na serio - Francuzi wcale nie tacy uczciwi, jest tam kupę aut poleasingowych, które jeździły z wypiętymi licznikami i na co drugi przegląd, bo opłaty za przekroczenie przebiegu w umowie leasingowej są kosmiczne.
          Moje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
          6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
          Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/

Komentarz

• piotrek_gdy
            RS
            • 2008
            • 7723
            • Volkswagen
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez Skfarek
            opłaty za przekroczenie przebiegu w umowie leasingowej są kosmiczne
            Skfarek, ale ludziska tego nie wiedzą i uważają, ze co z zagranicy to na pewno lepsze
            a wogole tam sami idioci i charytatywnie oddają za grosze dobre rzeczy :wink:
            przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• dwaoka
              Elegance
              • 2010
              • 927

niestety nic za darmo, dobry egzemplaez musi kosztować.
              bkc+dsg

Komentarz

• Voit
                Elegance
                • 2010
                • 816

...Swego czasu popularne były samochody odkupowane od księży.
                Już zaczynałem się zastanawiać, czy w Niemczech można kupić auto od nie-księdza.
                :lol:

Komentarz

• wuyaszek
                  Classic
                  • 2009
                  • 33

właśnie dzięki temu forum postanowiłem kupić sprowadzone auto bo naczytałem się o polskich handlarzach jak kombinują a ceny od prywatnego gościa są moim zdaniem zbyt wygórowane za 46 tysa to mam 3 letniego passata znacznie lepiej wyposażonego :lol: ale wnioskuje ze nie ma ludzi uczciwych nawet za granica :shock: a w ogóle jeśli chce mieć pewne auto to najlepiej nowe
                  przeglądając oferty czeskie mogę wybierać od a do z dlatego się zastanawiam czy nie prościej będzie pojechać na Czechy i przywieź coś ciekawego jeśli macie jakieś doświadczenie w tej kwestii chętnie poczytam :?:

Komentarz

• firmek
                    Rider
                    • 2008
                    • 477

Jezeli nie od ksiedza to 3 auto doktora, chociaz rocznik doktora tez okolo 1940.

Komentarz

• piotrek_gdy
                      RS
                      • 2008
                      • 7723
                      • Volkswagen
                      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez wuyaszek
                      moim zdaniem zbyt wygórowane za 46 tysa to mam 3 letniego passata znacznie lepiej wyposażonego
                      jasne
                      a jego stan techniczny?
                      naprawdę myslisz, że ludzie sprzedadzą coś wartościowego poniżej ceny?

nikt cię nie namawia na zakup nowego ale ... na forum są koledzy którzy kilka miesięcy szukali zanim znaleźli coś wartego uwagi
                      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• firmek
                        Rider
                        • 2008
                        • 477

Zamieszczone przez wuyaszek
                        polskich handlarzach jak kombinują a ceny od prywatnego gościa są moim zdaniem zbyt wygórowane za 46 tysa to mam 3 letniego passata znacznie lepiej wyposażonego
                        Kupuje sie auto nie cene, no chyba ze inaczej ale wtedy mozna miec pozniej pretensje tylko do siebie. Jesli auta od wlascicieli maja cene wieksza od tych od handlarza to nie jest to zastanawiajace? Za granica ludzie na pewno oddaja auta za bezcen, bo przeciez handlarz tez musi zarobic. Dobre auto bedzie swoje kosztowalo i nie ma co sie czarowac, ze ktos odda "igle, full wypas, skora xenony" za darmo.
                        3 letnie auto to tylko i wylacznie od 1 wlasciciela lub od salonu gdzie zostalo zostawione w rozliczeniu za nowe, jeszcze lepiej jesli to jest to salon tej samej marki.

Komentarz

• dwaoka
                          Elegance
                          • 2010
                          • 927

Zamieszczone przez firmek
                          lub od salonu gdzie zostalo zostawione w rozliczeniu za nowe, jeszcze lepiej jesli to jest to salon tej samej marki.
                          Ja wlasnie takie kupilem, od salonu gdzie bylo kupione oryginalnie i jestem zadowolony, wlasnie wczoraj dostalem 3 stonicowego PDFa (pelen wydruk z ELSA) od niemieckiego sprzedawcy w ktorym jest cala historia autka.

Pozdrawiam i życzę udanych łowów.
                          bkc+dsg

Komentarz

• LUKI
                            RS
                            • 2005
                            • 5776

Zamieszczone przez dwaoka
                            niestety nic za darmo, dobry egzemplaez musi kosztować.
                            dobrze napisane!

przecież nikt nie sprzeda zajebistego auta za słaby hajs!

jest fura dobra to i kosztuje

haziel zawsze będzie w "super hiper atrakcyjnych cenach".
                            kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• daneczek76
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2006
                              • 3642
                              • Toyota

Zamieszczone przez LUKI
                              wuyaszek, a w PL nic nie ma?
                              jakoś nie chce mi się w to wierzyć
                              Koledzy przecież dobrze wiecie że szukając w Polsce mozna się zniechęcic,a to przebieg , a to malowany , a to inny na fotkach niz w realu.
                              Szkoda czasu w Polsce i pieniędzy - co nie znaczy że nie mozna znaleźć.

[ Dodano: Sro 19 Sty, 11 18:04 ]
                              Zamieszczone przez LUKI
                              dobrze napisane!

przecież nikt nie sprzeda zajebistego auta za słaby hajs!

jest fura dobra to i kosztuje
                              prawda co widać jak auto ma na zachodzie mały przebieg to jest średnio 2 - 3 tyś euro drożej od takiego samego z tym samym wyposażeniem i z tego samego roku.
                              Co nie znaczy że nie można przywieźć fajnego samochodu za dobrą kasę.
                              [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• bobolino
                                Rider
                                • 2010
                                • 392

Zamieszczone przez daneczek76
                                prawda co widać jak auto ma na zachodzie mały przebiek to jest średno 2000 - 3000 tyś euro drożę od takiego samego z tym samym wyposarzeniem i z tego samego roku.
                                Co nie znaczy żę nie można przywieść fajnego samochodu za dobrą kase.
                                Daneczek, ja Cię proszę, zainstaluj sobie jakiś słownik, bo tego po prostu nie da się czytać...
                                przebiek - przebieg
                                drożę - drążę, drożej (?)
                                wyposarzeniem - wyposażeniem
                                przywieść - przywieźć
                                2000 - 3000 tyś - miliardy

że o błędach interpunkcyjnych i stylistycznych nie wspomnę...

Komentarz

• daneczek76
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 3642
                                  • Toyota

bobolino, przepraszam ops: szybko pisałem i nie sprawdziłem poprawiłem i obiecuje poprawę.
                                  [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...