Zamieszczone przez kross12
Pytanko z innej beczki (wozidełko dla Pary Młodej)
Zwiń
X
-
Pytanko z innej beczki (wozidełko dla Pary Młodej)
Mam takie pytanko
Otóż przymierzam się rozszerzyć działalność gospodarczą o wynajem auta do ślubu, Chodzi mi po głowie superb 3,6... Ale ponieważ chciałbym powiązać to z dotychczasowym profilem firmy pasowało by mi kombi. I tu pytanie. Jakie jest wasze zdanie na temat kombi + ślub. Uważacie, że limuzyna ma większe szanse? I podpowiedzcie jaki byście wybrali z dostępnej gamy kolor? Bardzo Was proszę o jakieś sugestie. I jeszcze jedno w grę wchodzi tylko superb.
Z góry dziękuje
-
-
myślę, że nie ten dział
btw
Zamieszczone przez tofosJakie jest wasze zdanie na temat kombi + ślub
rs6 avant
m5 touring
e amg kombi
only black version
dla mnie bajkakliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Przepraszam, że się narażę, ale mimo całej sympatii dla marki... Superb to nie jest auto, które przez śluby/wesela będzie rozrywane. Tu nadawć się będzie jedynie auto o opinii fury luksusowej, jakiś oryginalny starszy amerykaniec lub czterodrzwiowy youngtimer. Ale w żadnym wypadku nie Superb, a tym bardziej kombi!
Komentarz
-
-
No dobrze, ale wiesz o tym, że ślub to raptem 500zł zysku (dla "przeciętnych" aut)... I ile razy na tym zarobisz Superbem - raz na dwa miesiące (tylko dlatego, że komuś wykruszy się zamówione wcześniej auto)? Większe rwanie na ślubach będzie miał biały Merecedes okular W210 za 15kzł niż Superb za 100kzł (w moim mieście 70% aut z przybraniem ślubnym to właśnie takie starutkie okulary)...
Nie to żebym odwodził Cię od Twojego pomysłu, ale raczej nie trafiasz nim w niszę rynkową...
Komentarz
-
-
Re: Pytanko z innej beczki (wozidełko dla Pary Młodej)
Auto do podstawowej dzialalnosci kup takie jak chcesz/potrzebujesz ewentualnie troche przyoszczedz a za zaoszczedzone pieniadze do slubow kup cos oryginalnego, reprezentacyjnego i bialego. Nie powinienes zbankrutowac na kosztach obslugi bo przebiegi beda niewielkie. No i raczej nie skoda - na kazdym weselu jest jakis szwagier madrala co to zna wszystkie bardzo madre dowcipy o skodach i mlodzi raczej nie beda chcieli sie narazac.
Komentarz
-
-
Re: Pytanko z innej beczki (wozidełko dla Pary Młodej)
Zamieszczone przez t271828No i raczej nie skoda - na kazdym weselu jest jakis szwagier madrala co to zna wszystkie bardzo madre dowcipy o skodach i mlodzi raczej nie beda chcieli sie narazac.
Komentarz
-
-
O co Wam chodzi z tym combi? co w nim jest złego? auto jak autotylko że ma inaczej wyprofilowany dach, bo wielkością bagażnika to się jakoś nie różni, to nie jest porównanie np fabi i fabi combi, gdzie różnica długości jest znaczna.
Ale to są gusta, każdy ma swoje i tyle. My z żoną bardzo chcieliśmy jechać Chryslerem 300C, ale udało się załatwić SuperBa czarnego (wtedy tylko sedany były) i było zajebiście. Potem po czasie nie żałowaliśmy tej decyzji widząc coraz więcej par 300C, samochód stał się popularny jak kiedyś mercedesy.
Komentarz
-
Komentarz