kat wyprzedzenia sworznia zwrotnicy zmienia sie na 100% :wink: ale to i tak nieustawialne jest, teoretycznie mozna brac z katalogu normalną octavie , najwyżej niektóre parametry beda na czerwono np KWSZ, jakbys np wziął pararmetry Rs-a to może ta pozycja by była na zielono albo blisko granicy :wink:
[ Dodano: Czw 07 Lip, 11 10:53 ]
Zamieszczone przez vaz
Pytasz o czujnik kąta skrętu :idea:
no własnie i czy przy kazdej geometrii należy go kalibrowac , ustawiac? co sie bedzie działo jak go sie pominie i ustawi tylko geometrię?
nie wiem dokładnie ale wydaje mi się, że czujnik ten współdziała z DSR-em i jeśli geometria i zawieszenie jest ok a auto ma tendencję do ściągania to trzeba go sprawdzić.
W jaki sposób obniżenie zawieszenia zmienia KWSW :?:
Mam pytanie.
Jaki jest okres oczekiwania na toura (o2),
O2 dajmy na to 1.6 liftback albo kombi.
Jak się targować ze sprzedawcą?
Powiem tak, myslałem nad O1 1.6 kombi za 54 tyś, dolozyc ele szyby, klime i org radio.
Ma tym jeździć moja malzonka bo musi miec nowke a nic bardziej sensownego nie znalazlem.
Doczytałem się, że jest zniżka 6.5 tyś, samochdo bedzie zamowiony przez taksowkarza (moj ojciec) dzieki temu jest znizka około 10% a jak sie jeszcze targować.
Ewentualnie o2 FL z mała benzyna.
Prosze o szybkie rady bo dzis ide do salonu.
i takie odatkowe pytanie:
co wchodzi w skład takiego golasa?
- zależy mi na w/w tzn: elektryka szyb przód i tył, klima, org radio i komputer typu maxi dot reszta zbędna.
aha i jesczze jedno pytanie,
jaka opcja musi być by było dośw zakretów lub by palily sie same halogeny.
Golas jak to golas - prawie pusto w środku, ale do tej opinii wystarczy przeanalizować oferte cenową skody i informacje co można dokupić z wyposażenia dodatkowego.
To na czym Ci zalezy - czyli elektryka itp to są opcje czysto dodatkowe
- jest teraz pakiet za 2 tysiące chyba dodające klimę manualną, elektrykę przednich okien, komputer i chyba dodatkowe głośniki. radio - musisz zanabyć (najtańsze 1200zeta)
Westowaty, zamiast zadawać oczywiste pytania wykaż troche zaangażowania, wejdz na stronę Skoda Polska. Masz tam cenniki, masz wyposażenie wraz z dostępnymi opcjami i cenami jakie trzeba za nie zapłacić, oraz dokładne dane techniczne.
Co do tego:
Zamieszczone przez Westowaty
Jaki jest okres oczekiwania na toura (o2),
mas zobszerny wątek na ten temat na pierwszej stronie forum. Zechciej łaskawie go przeczytać, a znajdziesz w nim odpowiedz na Twoje pytanie !!!
Naprawdę nie wiem po co zasmiecasz forum takimi sprawami :evil:
[ Dodano: Pon 24 Sty, 11 11:05 ]
Zamieszczone przez Westowaty
aha i jesczze jedno pytanie,
jaka opcja musi być by było dośw zakretów lub by palily sie same halogeny.
Odpowiedz na to pytanie również znajdziesz w odpowiednim wątku na tym forum !!
Kurcze, naprawdę, szukanie nie gryzie !!!
Chciałem zamówić golasa 1.6 lift z pakietem za 2000 zł, wtedy był jeszcze rabat dla pierwszych 500 samochodów
To co udało mi się wytargować
- opony zimowe + felgi stalowe
- niefabryczny alarm, dokładany w serwiie
- ok 700 zł rabatu
# po co mam płacić za gałkę, ręczny i podłokietnik - skoro samemu mogę to wstawić i to nowe części
# tak samo ze schowkami
# tak samo z halogenami - bo w tej kwestii kosztują 800 zł, a ja im dostarczam i jeszcze za darmo by mi doposażyli
Poszukuję chętnych na zakup gałki od Octavia II ze sklepu www.vw-shop.pl
Przy zakupie 5 sztuk jest fajny rabat.
Chętnych proszę o kontakt: [email protected]
kolego poczytaj sobie te 2 tematy tam sa odpowiedzi na wszystkei twoje pytania łacznie z tym gdzie kupisz najtansze auto. zobacz sobie ile koledzy płacili za co ile czekali itd. miłej lektury
Komentarz