Maru 123, widziałem chodzi mi o jakiś domowy sposób potrzebuje przepolerować szybkę obrotościomierza w "UFO" żonki bo mnie trochu denerwuje a kupno całej butli to lekki zbytek
W sklepach z zegarkami możesz zapytać o mniejszą ilość. Ja kupiłem kiedyś małą tubkę PolyWatch 5g za jakieś 18 złotych. Można ją dostać tam, gdzie zegarki Swatch. Polerowałem tym zegarek (kilkukrotnie), szybki w telefonach, szybkę od prędkościomierza w moto, reflektor i... jeszcze jest jej trochę, więc jest dość wydajna. Ostatecznie można pastę tempo do plastików, to raczej w każdym markecie budowlanym jak np. Castorama. Często jest używana do polerowania kloszy lamp w motocyklach więc powinna się sprawdzić.
Jeśli już ma być ekonomicznie, to kiedyś za namową zegarmistrza polerowałem zestawem nivea i flanela Trochę cierpliwości i efekt był zadowalający, ryski nie zniknęły, ale nie były widoczne.
Jak domowy to pasta do zębów miękka szmatka i cierpliwość
potwierdzam :szeroki_usmiech ; pasta do zębów zawiera sproszkowaną krzemionkę , która w połączeniu z flanelową szmatką daje bardzo dobre efekty . Co istotne , rysy zaczynają znikać w momencie nagrzewania się powierzchni trących więc do polerki trzeba się przyłożyć
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz