ten drugi - jo, zakladajac ze jest szczelny to tylko trzeba zapytac o jeden maly szczegol - czy ow IC ma wszystkie 3 mocowania - 2 górne widoczne na zdjeciu ktore wrzucil Purchawa, a trzecie dolne na tym drugim linku ktory podales.
Jak chcialem kupic ze szrotu to kolo mi pokazuje ze super szczelny itd. za jedyne 100 czy 150zl z golfa IV - tylko gdy mu sie przyjrzalem to wyszlo ze mial urwane gorne mocowania (jak to po kolizjach) ktos kto nie zna tematu moze latwo sie naciac :wink:
JA bym przy wymianie IC pomyslał jednak o WIĘkszym IC napewno bedzie lepiej :wink:
Purchawa, odbiegajac od tematu rura oznaczona na rysunku numerem 4 czy wymieniałes może kiedyś albo znasz moze dobra cene na nia ja mam ją za 200 zł a ASO za 380 zł oczywiście wszystko orgi
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
daneczek76, niestety mimo, ze mam orurowanie do FMIC dorabiane to akurat ta rurke mam ori. Jednak bede niedlugo wymienial gumowe laczowki na takie silikonowe, wiec bede ja mial na sprzedaz.
Heh, nawet nie wiedzielem ze ona jest tyle warta.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
suchy8607, seryjny spokojnie ogarnie ci te moce. Jak chcesz się dalej "rozwijać" to rób konkretny przeszczep a nie półśrodki, które za chwilę już ci nie wystarczą.
Komentarz