reklama jedwabista podoba mi się bardzo szczególnie drzwiami po kamieniach i dokręcanie koła.
12.5 tys - Czy to już maksymalny rabat na Octavie II FL??
Zwiń
X
-
12.5 tys - Czy to już maksymalny rabat na Octavie II FL??
Witam.
Na początku lutego mam zamiar zamówić Octavkę Combi 1.4 TSI Elegance z 2011 roku.
Według cennika:
Octavia Combi 1.4 TSI Elegance z dodatkami = 87 tys
Mam ofertę za 75.5 tys
Czy to przyzwoity rabat na taką Octavie czy walczyć dalej?. Czy komuś udało się uzyskać większy upust???
pzdr
Darek
-
-
Re: 12.5 tys - Czy to już maksymalny rabat na Octavie II FL?
Zamieszczone przez darek_wawaWitam.
Na początku lutego mam zamiar zamówić Octavkę Combi 1.4 TSI Elegance z 2011 roku.
Według cennika:
Octavia Combi 1.4 TSI Elegance z dodatkami = 87 tys
Mam ofertę za 75.5 tys
Czy to przyzwoity rabat na taką Octavie czy walczyć dalej?. Czy komuś udało się uzyskać większy upust???
pzdr
Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez darek_wawaCzy komuś udało się uzyskać większy upust
tylko upust jest proporcjonalny do wartości katalogowej auta :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdytylko upust jest proporcjonalny do wartości katalogowej auta
Komentarz
-
-
Bardzo dobra oferta . Otwartą kwestią pozostają dodatki jakie diler może jeszcze dorzucić np. chlapacze , dywaniki , mata bagażnika , komplet zapasowych żarówek , śruby zabezpieczające do felg czy inne .
Ja na swoją OII dostałem 14% rabatu :idea:Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lefftylko teraz rabat skodowski wynosi 3 kpln
tym niemniej biorac pod uwagę co kupujesz to niezła cenaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz