Zamieszczone przez 4x4BKF
[O1] Czy zamontowano złe łożyska?
Zwiń
X
-
[O1] Czy zamontowano złe łożyska?
Witam
Po nabyciu O1 dochodził mnie dziwny szum. Padło - wymienić łożyska przód. Znajomy mechanik załatwił części które miały być OK. Profilaktycznie zachowałem pudełko od łożyska. Jakież było moje zdziwienie gdy sprawdziłem na stronie producenta i okazało się, że kupione przez "fachowca" łożyska są od O2. Pytanie moje brzmi czy mogę jeździć z tymi łożyskami? Dodam, że na razie nic nie słychać aby się działo. Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
-
Zamieszczone przez seba12aNo chyba, że czarował i upchnął na chama... to wtedy strach
Zamieszczone przez BebunPytanie moje brzmi czy mogę jeździć z tymi łożyskami?
Komentarz
-
-
chyba tylko pudełko było od O II. W O II łożysko występuje razem z piastą http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinoCzyli mechanik zrobił to, co do niego należało, a kolega "Bebun" niepotrzebnie spanikował.
Morał z tego taki, że jak się nie ma pojęcia o pewnych sprawach, to nie ma co robić teorii spiskowych.
po drugie po wpisanie w słynną wyszukiwarkę numeru z opakowania GB.40997.P to na jednej ze stron pod linkiem poniżej nie znalazłem niestety w spisie O1
Pytanie brzmi czy to jest podstawa do zadania pytania na forum? A idąc logiką kolegi to na forum znajdują się sami panikarze i lamerzy. Reasumując proszę o pomoc czy jest ok czy nie ok. Dzięki za konkretne odpowiedzi.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz