x_cite, no nie do końca bo 29 lipca i moze delegacja z kielc bedzie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
[Inne] Podgrzewane fotele "zabójcami" plemników
Zwiń
X
-
[Inne] Podgrzewane fotele "zabójcami" plemników
Ostatnio moja Dziewczyna pokazała mi ciekawy artykuł ;]
po jego przeczytaniu stwierdziłem że to dobry powód aby zrezygnować z komfortu na rzecz bardziej "agresywnych" foteli z cupry lup innej podrasowanej wersji 8)
=2]Podgrzewane fotele zabijaja plemniki!!!!_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
-
-
w sumie nic nowego to było wiadomo od lat
Aktualnie nie mam grzanych stołków w aucie ale jak miałem to używałem ich krótko na dużym mrozie jak auto sie nie nagrzało całkiem i tyle.
Aktualnie mam blizniaki 2.5 roczne wiec chyba sposób był dobryProwadzi NaviExpert Lifetime
Ostrzega Yanosik
Nagrywa Vicovation TF-2 EZ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MozaOstatnio moja Dziewczyna pokazała mi ciekawy artykuł
a stringi u kobiety powodują częstsze zapalenia pochwy?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Nie o zapaleniu pochwy nic mi nie mówiła ale za to cały czas mi mówi że nosze zbyt luźne spodnie. To teraz bede mial wymówkę
a przykład ktory podaładamusek, mozna stosować, zobaczę może też bliźniaki będą 8) . a wtedy to byśmy "opatentowali" sposób na bliźniaki
Chociaż NIE. mówiła o tym!!!! że nie nosi bo nie zdrowe to jest;]_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
Komentarz
-
-
ja właśnie dokładam grzane dupki dla komfortu
bo już działające plemniki też nie są mi potrzebne :szeroki_usmiech
ale tak sobie myślę, że kąpiel dłuższa w wannie z gorącą wodą też jest zła...->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolja właśnie dokładam grzane dupki dla komfortu
Zamieszczone przez krzynolale tak sobie myślę, że kąpiel dłuższa w wannie z gorącą wodą też jest zła...Zamieszczone przez k085Idąc takim tokiem rozumowania niedługo okaże się, że ludzie korzystający z sauny są impotentami
Komentarz
-
-
Kto jeździ z grzanem foteli przez 30 min lub więcej.
Ja niestety nie mam ale moja żona w golfie ma (jest to jedyny plus golfa VI nad moja skodą) i jest to super rozwiązanie - grzanie max 5 min stopniowo zmniejszając siłę grzania i jest ciepło i miło, jak się fotel nagrzeje to już wyłączam i jest OK.
Chyba tylko idiota ma włączone ma max i cały czas tak jeździ - chyba że lubi na twardo.
Jast to urządzenie z którego umie się korzystać
Pomaga to bardzo w szybkim podgrzaniu tyłka i plecykówO III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez westwi78Zamieszczone przez Mozawestwi78, a jestes pewny że to Twoje dziecko??......jakie sąsiad ma auto, ma grzane stołki ????'d :P
Mam nadzieje że też będę mógł tak mówić. hehe_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
Komentarz
-
Komentarz