panowie jeśli dobrze dobrze zrozumiałem to chłopak się pyta jak wyjąć amortyzator nie jak go rozebrać na części pierwsze
Zgodzę się że w paru punktach autora trochę poniosło ale ogólnie opis zgodny z prawdą . Jak znasz inny sposób wyciągnięcia przedniego amortyzatora z auta to podziel się z nami tą wiedzą . Zgodzę się nawet z autorem że potrzeba do tego 2 ludzi co prawda nie do wyjęcia amortyzatora ale towarzysko do picia piwka przy robocie
W dziale i temacie o rabatach , niestety link jest nieaktywny.
Przymierzam sie do wymiany hamulcow z przodu (od 1kkm pali mi sie kontrolka od klockow, wiec sprawa raczej pilna). Po szybkiej lekturze archiwum, wymyslilem sobie wlasnie EBC. Waham sie jeszcze pomiedzy tarcza ultimaxa (chyba ta), a turbo groove (styl jazdy umiarkowany z okazyjnymi agresywnymi glupawkami :P) i klocki green stuff.
Swoja droga, w kaltalogach, czy na stronie, czasami sa rozbierzne dane. Czy ASV z 2004 roku ma 280, czy 288 z przodu?
Voyteq, do Ultimax-ów weź jakieś miękkie klocki np. RedStuff lub Ferodo DSP. U mnie GreenStuff-y strasznie się "szkliły" na ultimax-ach co w efekcie powodowało ich przegrzanie i pokrzywienie ( o efektach dźwiękowych nie wspomnę )...
Komentarz