Panowie jako że jestem nowy w dziedzinie skody mam pytanko. Zakupiłem Octavie 1,8 AGN z roku 97. Szukam oprogramowania do niej oraz kabla tak żebym mógł sprawdzić błędy czy posiada to autko ewentualnie usunąć. Chciałbym to również używać do passata b5 fl. Szukam coś dorego i takiego. Poradźcie
[O1] Dywaniki - mocowania
Zwiń
X
-
chyba właśnie tak jak dziadekk, pisze i nie ma to numeru. Mi zamontowali na salonie na przodzie a na tył dali w woreczku, nie wiem dlaczego im się nie chciało mocować. Przed chwilą patrzyłem to na woreczku nie ma żadnego nr - przez kilka miesięcy jakoś nie pamiętałem o tym, żeby to zamontowac i tak mam to w woreczku nie otwieranym do tej pory :wink: . Pojedź na jakąś giełdę to na pewno kupisz jakieś które będą tez pasować. Ostatnio widziałem na giełdzie koleś miał chyba kilkanaście rodzajów różnego typu wkrętów do tapicerki, ale to na giełdzie we Wrocku to troche masz daleko.
Komentarz
-
-
Dzięki Panowie za zainteresowanie tematem
k085, a jakiś bardziej precyzyjny adres?
Yarwa, do Wrocka raczej się nie wybiorę :wink:
Dywaniki kupiłem od forumowicza, stoperów nie dostałem. W sumie zawsze zanim zdążyłem się zebrać żeby ich gdzieś poszukać to zapominałem o sprawie, aż do następnej przejażdżki Skodą. Teraz zobaczyłem przypadkiem zdjęcie przymocowanego dywanika i stwierdziłem że czas najwyższy coś z tym fantem zrobić
Komentarz
-
Komentarz