Zamieszczone przez x_cite
Myjnia pakiet za 400zł za 99zł
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez x_citesą też bezobsługowe na której za złocisza zmoczysz, potem za dwa zeta umyjesz i za kolejnego złocisza spłukasz rachunek prosty 4 złote__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citeW Sączu jest trochę myjni i jest ostra konkurencja, więc każdy obniża ceny a nie winduje
Skończy się to dla wszystkich myjni samozagładą :evil:
[ Dodano: Sro 27 Kwi, 11 15:31 ]
Zamieszczone przez x_citesą też bezobsługowe na której za złocisza zmoczysz, potem za dwa zeta umyjesz i za kolejnego złocisza spłukasz rachunek prosty 4 złote
Ja wiem, że niektórzy na forum w tym i ja mamy hopla na punkcie czyszczenia czy mycia aut ale to co piszesz jest niemożliwe !!!
Komentarz
-
-
Była już taka dyskusja nawet chyba w tym wątku wcześniej, proponuje poprzestać na tym że za 4 zł to się auto "opłucze" albo "ochlapie" :PMoje MU: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=586830#586830
6n leichtwagen: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=886072#886072
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl/
Komentarz
-
-
dorzucę swoje trzy grosze. Za 4 zeta żadne mycie. Oferty grupona i innych podobnych mają na celu tylko zwabić klienta. Takie mycie za 100 ja robię w swoim zakresie i na pewno za taniej i dokładniej. Dałbym może i 200 ale furak musiałby wyglądać tak jak ma maru123 . Z innej beczki - Guguś ale masz avatara :roll: . Przestałem czytać co piszesz :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KarqlBig, w sumie na Twojej ocenie mi zależy
Zamieszczone przez KarqlJak oceniasz wykonanie pracy przez nich
- lakier wyglada na oczyszczony i ma ładna głębię. Takze wyglada o.k. jak na kwotę która wydałeś. Całśc psują brudne przestrzenie międzydrzwiowe. Czyli tak troche po łebkach, a car-detailing tego nienawidzi !! tu robi się wszystko na 200%.
Co do wnętrza, to mam mieszany uczucia. Z jednej strony plastiki deski wygladaja dość swieżo, ale z drugiej niedoszczyszcona popielniczka i kurz na panelu klimatronica swiadczą o niezbyt dokładnym podejsciu do temtu. Takze wnętrze nie oceniam wysoko. chyba zabrakła chęci, albo czasu
Ogólnie tak jak chłopaki piszą fiema niezbyt przyłaozyła się do tematu. Na pewno jest to zrobione duuużo lepiej iż w zwykłej myjni, ale o prawdziwym detailingu z takim podejsciem nie ma mowy. W detailingu nie ma miejsca na niedociagnięcia, tu robi sie wszystko na tip-top i robi sieto sercem, a nie ma sztukę.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Panowie powiem tak. Wrzuciłem piątkę do automatu - patrzyłem na licznik - zeszło do 4 auto było zmoczone, dałem mycie ciśnieniowe czy coś takiego z takim proszkiem - zostały na koncie dwa złote, płukanie za tą resztę - przy złotówce auto było spłukane, więc co by nie dać im zarobić jechałem z wodą do samego końca programu. Dlatego wyszło 4 zł. Faktycznie może to nie jest perfekt umyte tak jak ręcznie z gąbeczką, ale na potrzeby giełdy wystarczy nie myłem tak skody, żeby była jasność Za 10 zł na myjni u kolegi mam super auto umyte - zresztą było ze mną 2 forumowiczów i mogą wypowiedzieć się
PS. Guguś co to za laska na awatarze????????? :P :lol:
Komentarz
-
-
Big, dzięki Byłem, zobaczyłem i wiem już jak to wygląda. Te niedociągnięcia to może przez to jak pisałem, że to masówka na tych kuponach była.
Jeszcze się zastanawiam ile faktycznie ta usługa co ja miałem czyli minidetaling kosztuje.
Bo w tym kuponie to brzmiało tak 400zł zniżka na wybrany pakiet, który kosztował 2k zł. lub pakiet minidetaling
Te duże pakiety może już nie mają takich niedociągnięć, na stronie te ich realizacje wyglądają dobrze
Teraz jak będę miał chwilę czasu to przeglądnę ten temat kobyłę co ma 150 stron o detalingu, kupie jakieś fajne kosmetyki, spróbuje na własną rękę i zobaczę co z tego wyjdzie
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez x_citeZa 10 zł na myjni u kolegi mam super auto umyte
Co do samej usługi, to moim zdaniem szkoda było 100zł (nie licząc prania foteli, bo to kolega miał po znajomości) Powoli zaczynam rozkminiać temat detailingu i kupując w kilka osób kosmetyki w większych opakowaniach na luzie za 100zł można zrobić ciekawy zestaw dla początkującego
Ja po takiej wizycie nigdy bym nie wrócił bo co to za firma detailingowa która zostawia syf we wnękach...W Poznaniu są myjnie które lepiej auto umyją za 40zł.
Wg. mnie wielka klapa bo chyba idea grupona jest inna - duża grupa osób testuje daną firmę i oczywiście wszyscy zadowoleni wracają wraz z gromadą znajomych, tutaj chyba nie wyszło
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez x_citeZa 10 zł na myjni u kolegi mam super auto umyte
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citeZamieszczone przez kross12Zamieszczone przez x_citeZa 10 zł na myjni u kolegi mam super auto umyte
Było, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez x_citenormalna porządna myjnia z nowiutkimi myjkami ciśnieniowymi i innym sprzętem do mycia, odkurzania etc. Takich myjni już nie ma chyba w Polsce. No chyba, że ktoś pod blokiem lub nad rzeką myje to używa wiadra!Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Potwierdzam, ja myję samochody z wiadra, fakt z jednego, bo jak woda jest brudna to ją wymieniam ale cały czas poruszam się w obrębie tego jednego wiaderka :diabelski_usmiech - qrcze, może źle robię - poprawcie mnie i wskażcie dobrą drogę ku prawidłowemu muciu aut.
Oczywiście nie trę wymazanym w szamponie wiadrem o lakier :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981Karql, sam się pobaw lepiej - większa frajda:
umyj sobie na cisnienówce auto, odkurz, weż pastę polerską i do dzieła!
jedynie pranie tapicery zostanie zrobić gdzieś. Myśle, że z efektu będziesz równie zadowolony, a własna praca więcej cieszy.
Komentarz
-
-
kross12
Guguś, w jednym wiadrze(z czystą wodą) płuczesz w drugim (z szamponem) moczysz rękawicę/gąbkę. Dzięki temu unikasz mazania brudną rękawicą po lakierze
Zajrzyj sobie tutaj
Komentarz
-
Zamieszczone przez Agamek12i za 5zł wyjezdzam czystym autemCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12i za 5zł wyjezdzam czystym autemsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Agamek12i za 5zł wyjezdzam czystym autem
Zamieszczone przez szkodanajlepiej tą "czystość" widać na białym
No i żeby nie było że znam jedynie "karczera": raz na 1,5-2 m-ce moje auto jest myte gąbką z szamponem A wydawanie kilkuset złotych na czyszczenie uważam za zbytek, na który stać jedynie ludzi (dużo) bogatszych ode mnie... No ale to tylko moja opinia, z którą nie każdy może/musi sie zgodzić...
Komentarz
-
Komentarz