Udesky, kiedyś podobnie zachowywali się kierowcy maluchów, a wynikało to z tego, że jak już z wielkim trudem rozbujał ten swój pojazd to szkoda było hamować i kombinowało się jak mogło... :wink:
[o2] pakiet dla palacych - uchwyt na 1,5 litrowa butelke
Zwiń
X
-
[o2] pakiet dla palacych - uchwyt na 1,5 litrowa butelke
ma ktos taki pakiet albo taki uchwyt? ogladalem moja O2 u dealera i pomijajac fakt, ze nie mam zamowionej tapicerki to nie mam rowniez siatki obok nog pasazera .. obawiam sie, ze nie ten pakiet mi zamowili .......... zalezy mi na fotce tego uchwytu
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
-
-
leff, sam ostatnio się tym interesowałem, znalazłem ten temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...kubek&start=15
Komentarz
-
-
leff, dokładnie tak to wygląda
A co do siateczki to jak nie masz Pakietu dla palących IV to nie będziesz miał siateczki (która kiedyś była seryjnym wyposażeniem w Elegance)
Pakiet dla palàcych I (zapalniczka, popielniczka z przodu)
Pakiet dla palàcych II (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu)
Pakiet dla palàcych III (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu oraz uchwyt
na 1,5-litrowa butelkę)
Pakiet dla palàcych IV (zapalniczka, popielniczka z przodu i z tyłu oraz uchwyt
na 1,5-litrowa butelkę, siatka na przedniej konsoli po stronie pasażera)
Komentarz
-
-
Mihau, widzisz to nie jest takie proste, nie zamowilem pakietu dynamic a jedynie wzor obicia siedzen z tego pakietu :szeroki_usmiech co nie zmienia postaci rzeczy, ze zamowienie przyjeli i nie zrealizowali :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffzamowilem tapicerke z pakietu dynamic silver a mam standardowa elegance
[ Dodano: Pią 04 Lut, 11 19:23 ]
Aha już widzę powyżej
Leff, coś mi się nie wydaje aby fabryka specjalnie dla ciebie wykoanała tylko samą tapicerkę od pakieru Dynamic silver. Wiec albo sprzedawca zrobił cię w bambuko. Albo po prostu się nie zrozumieliście, bo jemu chodzilo o caly pakiet wraz z ta tapicerką, a tobie o samą tylko tapicerkę 8)
A jak masz to zapisane w swoim zamówieniu?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffw zamowieniu mam "tapicerka dynamic silver ONYX"
W kazdym razie, masz rację. Skoro dealer takie auto ci zamówił to nich sie z tego teraz wywiążeCzarny Elegance
Komentarz
-
-
niom, pozyjemy zobaczymy ...... z tapicerka da sie zyc ale jak cos dorzuca ekstra to bedzie mile :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 07 Lut, 11 17:26 ]
no i juz wiem .... w ramach rekompensaty mam za friko alarm, blokade skrzyni biegow a takze wyprowadzenie instalacji pod wskaznik doladowania
Komentarz
-
Komentarz