To chyba pytanie do śląskich dilerów kolego leoncio. Ja bym na Twoim miejscu wziął telefon do łapki i zadzwonił do kilku z nich bo czekanie na podpowiedź w tak błahej sprawie IMO jest mniej więcej jak pytanie "co mam zjeść na śniadanie?".
Witam. Pytanie do forumowiczów ze Śląska, gdzie można odbyć jazdę próbną O2 Tour z silnikiem 1.4?
Ja dziś byłem z żoną z marszu w Emidzie. Mają tylko 1.6 w gazie, bo 1.4 birze mniej niz 10% ludzisków.
Jechałem, fajne wrażenia. Jeśli znajdziesz na śląsku możliwość przejechana sie modelem 1.4 (taki mnie bardziej interesuje) to daj znać.
[ Dodano: Czw 10 Lut, 11 19:58 ]
Zamieszczone przez hotrain
To chyba pytanie do śląskich dilerów kolego leoncio. Ja bym na Twoim miejscu wziął telefon do łapki i zadzwonił do kilku z nich bo czekanie na podpowiedź w tak błahej sprawie IMO jest mniej więcej jak pytanie "co mam zjeść na śniadanie?".
Pewnie kolega myślał, że wpadają tu sprzedawcy (ja bym tak robił) i wyłapują delikwentów.
Rowniez odbyłem jazde Tourem ale właśnie jak napisał Pandzik wersje z 1.6 LPG, porownałem O2FL z silnikiem 1.4 TSI za jednym zamachem i jest niesamowity dylemat teraz co wybrać. Emocje czy rozsadek? Emocje rozumiem pod takim pojęciem, że Octavia po liftingu jest przepiekna wg. mnie, ma to "coś", natomiast Tour juz nie urywa...tutaj proszę sobie dopowiedzieć co kto chce Ale podsumowująć, gorąco polecam Emidę z Rudy Śląskiej, przemili ludzie.
Rowniez odbyłem jazde Tourem ale właśnie jak napisał Pandzik wersje z 1.6 LPG, porownałem O2FL z silnikiem 1.4 TSI za jednym zamachem i jest niesamowity dylemat teraz co wybrać. Emocje czy rozsadek? (...) Ale podsumowująć, gorąco polecam Emidę z Rudy Śląskiej, przemili ludzie.
Może i przemili. Ale na ofertę się dziś nie doczekałem. A szkoda,bo inni (z forum jedna osoba - pozdrawiam) odpowiedzieli.
Ja już wybrałem. Pozostało zamówić.
Rowniez odbyłem jazde Tourem ale właśnie jak napisał Pandzik wersje z 1.6 LPG, porownałem O2FL z silnikiem 1.4 TSI za jednym zamachem i jest niesamowity dylemat teraz co wybrać. Emocje czy rozsadek? Emocje rozumiem pod takim pojęciem, że Octavia po liftingu jest przepiekna wg. mnie, ma to "coś", natomiast Tour juz nie urywa..
To wybierz Kolego Emocje :-) inaczej zawsze bedziesz zalowal.... kiedy obok zobaczysz cos co mogles miec a wybrales jednak Rozsadek... poza tym z lpg (z uwagi na czeste niechlujstwo montazu w naszym pieknym Kraju) rozsadek niekiedy moze miec malo wspolnego...
Komentarz