Zamieszczone przez lunio666
Alarm fabryczny czy nie fabryczny diler oszukał??
Zwiń
X
-
Alarm fabryczny czy nie fabryczny diler oszukał??
Najprawdopodobniej zostalem zrobiony w konia przez dilera tylko jak mu to udowodnic?Na samochod czekałem 11tyg wiec był to samochód "na zamowienie" a z czytanych tematów wynika ze mam dokładany przez ASO.Jezeli dobrze pamietam był 2 rubryce ale w konfiguracji byl zaznaczony i zaplacony1000zł.Czego moge sie domagać?
-
-
Re: Alarm fabryczny czy nie fabryczny diler oszukał??
Zamieszczone przez mocart26Najprawdopodobniej zostalem zrobiony w konia przez dilera tylko jak mu to udowodnic?Na samochod czekałem 11tyg wiec był to samochód "na zamowienie" a z czytanych tematów wynika ze mam dokładany przez ASO.Jezeli dobrze pamietam był 2 rubryce ale w konfiguracji byl zaznaczony i zaplacony1000zł.Czego moge sie domagać?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasitor, w fabryce też zakładają alarm i jest fabryczny alarm zwykle nie zamawia sie go bo diler daje gratis alarm i dywaniki
Komentarz
-
-
mocart26, fabryczny ma przycisk na środkowy słupku po lewej stronie do włączenia/wyłączenia monitorowania wnętrza. Jeżeli masz taki przycisk to masz alarm fabryczny. Jeżeli masz migającą dodatkową diodę gdzieś na desce to jest dokładany u dealera.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Mogłeś przy odbiorze sprawdzić i im się postawić. W sumie ja bym ich cisnął i zwrócił się do importera w razie czego.
Wg ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej w przypadku stwierdzenia niezgodności towaru przed upływem 6 miesięcy od wydania, domniemywa się że istniała ona w chwili wydania.
Masz pewność, że miał być fabryczny to działaj.
Komentarz
-
-
Kolega AdamB dnia 09.02.2011r. napisał:
"alarm fabryczny ma przycisk na środkowy słupku po lewej stronie do włączenia/wyłączenia monitorowania wnętrza. Jeżeli masz taki przycisk to masz alarm fabryczny. Jeżeli masz migającą dodatkową diodę gdzieś na desce to jest dokładany u dealera"
Kolego uprzejmie proszę wyjaśnij o co chodzi z tym włączaniem i wyłączaniem monitorowania wnętrza za pomocą przycisku na lewym środkowym słupku. Także mam taki przycisk. Czy to znaczy, że mam fabryczny alarm?
pozdrawiam sezamek1
[ Dodano: Czw 10 Lut, 11 13:52 ]
Kolega AdamB dnia 09.02.2011r. napisał:
"alarm fabryczny ma przycisk na środkowy słupku po lewej stronie do włączenia/wyłączenia monitorowania wnętrza. Jeżeli masz taki przycisk to masz alarm fabryczny. Jeżeli masz migającą dodatkową diodę gdzieś na desce to jest dokładany u dealera"
Kolego uprzejmie proszę wyjaśnij o co chodzi z tym włączaniem i wyłączaniem monitorowania wnętrza za pomocą przycisku na lewym środkowym słupku. Także mam taki przycisk. Czy to znaczy, że mam fabryczny alarm?
pozdrawiam sezamek1
Komentarz
-
Komentarz