witam mam problem z utrata mocy i wiekszym spalaniem .wymienilem turbine [rozgałeznik] i nic nie pomogło niby przepływomierz powietrza ale rozłączyłem i tez to nie to komputer pokazal ze wszystko jest ok
oslona przeciw sloneczna - niezle zwarcie robi
Zwiń
X
-
oslona przeciw sloneczna - niezle zwarcie robi
Do wymiany mam osłonę przeciw słoneczną.
czy do O1 podejdzie z OII? albo z innego samochodu?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
A.M. Neville "Właściwości betonu"
-
-
Mam osłony do OI z podświetleniem do wymiany. Skąd podciągnąć wiązkę? bo takowej nie mam."...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Osłony mam z OI I do OI bede zakładał tylko nie wiem gdzie sie z tym oświetleniem podłączyć"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
ok ale jak sie podpiąć mam
bo ja słabo kumaty jestem. tzn musze tak podpią żeby było niezależnie od tego jak mam ustawione oświetlenie
"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Wydaje mi się,że w osłonie jest włącznik.Np.włącza się przy otwarciu osłony lusterka.Zamieszczone przez kokospeedok ale jak sie podpiąć mam
bo ja słabo kumaty jestem. tzn musze tak podpią żeby było niezależnie od tego jak mam ustawione oświetlenie
pociągnij + z lampki a - z najbliższego punktu nadwozia.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
sorry że odgrzebuje temat .
W końcu postanowiłem je wymienić i coś jest nie tak wydawałoby sie prosta sprawa a tu problem .
Po podłączeniu do akumulatora bezpośrednio chyba robią jakieś zwarcie (chodzi oczywiście o podświetlane osłony) bo się strasznie nagrzewały kable że nie szło ich utrzymać. Czy ja źle podłączam? A może inne napięcie niż 12v? ...i oczywiście nie świecą. Kable prawie się dymiły. O co chodzi? Bo ja zgłupiałem przecież powinno hulać
"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
Komentarz