witam mam problem z utrata mocy i wiekszym spalaniem .wymienilem turbine [rozgałeznik] i nic nie pomogło niby przepływomierz powietrza ale rozłączyłem i tez to nie to komputer pokazal ze wszystko jest ok
oslona przeciw sloneczna - niezle zwarcie robi
Zwiń
X
-
oslona przeciw sloneczna - niezle zwarcie robi
Do wymiany mam osłonę przeciw słoneczną.
czy do O1 podejdzie z OII? albo z innego samochodu?"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
A.M. Neville "Właściwości betonu"
-
-
Mam osłony do OI z podświetleniem do wymiany. Skąd podciągnąć wiązkę? bo takowej nie mam."...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Osłony mam z OI I do OI bede zakładał tylko nie wiem gdzie sie z tym oświetleniem podłączyć"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
ok ale jak sie podpiąć mambo ja słabo kumaty jestem. tzn musze tak podpią żeby było niezależnie od tego jak mam ustawione oświetlenie
"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kokospeedok ale jak sie podpiąć mambo ja słabo kumaty jestem. tzn musze tak podpią żeby było niezależnie od tego jak mam ustawione oświetlenie
pociągnij + z lampki a - z najbliższego punktu nadwozia.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
sorry że odgrzebuje temat .
W końcu postanowiłem je wymienić i coś jest nie tak wydawałoby sie prosta sprawa a tu problem .
Po podłączeniu do akumulatora bezpośrednio chyba robią jakieś zwarcie (chodzi oczywiście o podświetlane osłony) bo się strasznie nagrzewały kable że nie szło ich utrzymać. Czy ja źle podłączam? A może inne napięcie niż 12v? ...i oczywiście nie świecą. Kable prawie się dymiły. O co chodzi? Bo ja zgłupiałem przecież powinno hulać"...Zadziwiające, że składniki dobrego i złego betonu są dokładnie takie same, a jedynie umiejętności, poparte przez zrozumienie wykonywanych czynności i zachodzących procesów są odpowiedzialne za różnice."
Komentarz
-
Komentarz