[O1] Co to za dodatkowy przewod, skrzynia biegow?!?!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpawlak
    Drive
    • 2011
    • 73

@hotrain: starałem się zrobić dokładnie tak jak w opisano w regulaminie, a jako "Status" przyjąłem model: obecnie/w trakcie/plany (czy jakoś tak, nie pamiętam ) Jak trzeba, to oczywiście pozmieniam tylko podeślij mi link do jakiegoś wzorcowego posta.

@Badyl: Jak na razie nie robiłem zdjęć środka - ale tak dla wiadomości to zwykły classik z dołożonym radiem Blues, tapicerka Twinkle. Czujny jesteś :wink:

@pandzik: j.w. Cena to 72500 brutto

@PAOLO ESCO: Nie ma mojego silnika do wyboru, więc wstawiłem opcję "Inny". Mój silnik to 2.0 TDI CR kod CFHF

@Octavianos, marlej108, baca10: dziękować serdecznie

@qbec: autko jest firmowe, więc poza rzeczami "niezbędnymi", takimi jak opisałem w planach nie ma sensu ładować sporo kasy.

@piotrek_gdy: fotki niebawem :wink: a seryjna moc silnika to rzeczywiście 110 km, moment 250 Nm. Taki wół roboczy.

@iromnam, Maicroft: Skrzynia manualna 6. biegowa, jak w opisie.

@Langusta: Kolor jest wynikowy :P To była ostatnia (dosłownie) sztuka w Polsce do odbioru od ręki, w tej kombinacji (kombi, 2.0 TDI). Chciałem czarny, ale z tego co widzę będę miał dużo mniej roboty Wcześniej jeździłem białasem, jeszcze wcześniej granatowym i po kilku tygodniach użytkowania stwierdzam że przy obecnych ulewach to auto samo się myje :wink:

Silnik to praktycznie to samo co 140 km, tylko skastrowane na 110. Hamulce raczej mniejsze niż w 140 km - wchodzą koła 15 cali.

Już się wpisałem na listę do Rogala, byłem bardzo zadowolony z poprzedniego moda. Ciekawe co z tego wyjdzie 8)

Na zdjeciu widac slabo wiec dopisze ze w tej izolacji jest kilka zyl i kazda z osobna izolowana dodatkowo, przewody koloru miedzianego.
    Czy to jest do wersji z automatem czy sluzy wogole do czegos?

Komentarz

• lugab
      Rider
      • 2007
      • 439

u mnie tez są dodatkowe kable, ale w czarnej izolacji, 3 przewody. Kiedyś pytałem do czego one są, podobno te u mnie to do podświetlenia przy automacie. Nie sprawdzałem czy jest na nich napięcie.

Kabelki
      1.9 TDI ALH, narazie 90KM

Komentarz

u mnie takie cienki to widze ze do oswietlenia popilniczki dochodza, ale ten jest gruby i w nim kilka zyl, nie pamietam ile, ale ok 5 napewno.

Komentarz

• lugab
          Rider
          • 2007
          • 439

do podświetlenia popiołki mam z wtyczką, i dodatkową wiązkę bez wtyczki.
          Może u Ciebie poprzedni właściciel miał coś podpięte :?:
          1.9 TDI ALH, narazie 90KM

Komentarz

Pracuję...