demonataż oryginalnego radia w Octavi I hatchbank, 2001 dies

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bmiara
    Classic
    • 2011
    • 12

Witam.
    Jaką trasę polecacie? Wyjazd z okolic Krakowa ok 22-23 w piątek.
    Podobno na gierkówce dużo remontów i zwężeń,a jak na DK7?

Przejazd przez Warszawę w nocy raczej pewnie bezproblemowy,dalej S8 na Łomżę i DK63 do Giżycka. Jakieś utrudnienia od Warszawy?
  • weeman42217
    Classic
    • 2010
    • 28

Witam wszystkich,

Postanowilem zainstalowac nowe radyjko poniewaz poprzednie oryginalne to jeszcze kaseciak...

Podpowiedzcie czy jest jakis problem z jego demontazem i instalacja? Skomplikowana sprawa? Jak to zrobic?

W car audio za taka usluge liczą sobie 90 PLn.

Pozdr, M

Komentarz

• karolw2
      Drive
      • 2010
      • 49

Nie wiem jak wygląda to radio, ale wymiana radia to nie problem. Trzeba tylko wetknąć np gwoździe długie nie za grube, albo dwa pilniczki, albo kupić odpowiednie kluczyki za 10 zł reszta prosta wpinasz i wypinasz.
      Tu przykładowe zdjęcie:
      Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Komentarz

• Vojtek1,9tdi
        Rider
        • 2010
        • 264

Jak nie masz do tego smykalki to nawet sie nie zabieraj wyciagniecei bez kluczykow do radia to istna męka jak już uda ci się wytargać stare zpaździerzałe czeskie radio to natkniesz sie na nastepne problemy ja np. mialem bardzo krotkie kable ze ledwo udalo mi się podlaczyc wtyczke jak już uda ci sie podlaczyc wtyczkę i jak bedziesz mial farta i radio będzie grało to sprawdź czy grają wszystkie głośniki poźniej jeszcze musisz zamontować szufladę i wepchnąć nowe radio na miejsce będą ci przeszkadzac zapewne kable ale jakoś wepchniesz powodzenia.
        Skoda Octavia 1,9TDI 110PS Ambiente

Komentarz

• weeman42217
          Classic
          • 2010
          • 28

moje radio wyglada wlasnie tak:

znalazlem 2 szczeliny. spróbuje najpierw tak jak piszesz: pilnikiem lub gwozdziem - chociaz na gwozdzia to chyba zbyt mala szczelina. Jak nie da rady to zamówie z allegro klucze wyjmaki.

Komentarz

• karolw2
            Drive
            • 2010
            • 49

Ja właśnie tak właśnie zrobiłem, pożyczyłem od dziewczyny dwa pilniczki i dało radę, jak masz nowe radio to zobacz może będą pasować w te szczeliny i radio ładnie wyjdzie.

Komentarz

Pracuję...