Regeneracja Alternatora....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • niunia75
    Classic
    • 2005
    • 26

:!: :!: :!:
    Hej! Ja tez mialam podobna sytuacje z podnosnikami szyby (naszczescie tyl). Znalazlam hurtownie we Wroclawiu, gdzie mozna kupic plastiki (takie ktore juz nie strzela) i trzymaki do szyby. Napewno nie sa to ceny jak w ASO, a sprzet ten sam. Jezeli ktos reflektuje prosze o kontakt na PW

Pozdrawiam, Ewa.
  • dynia
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 134

Witam
    Nieuchronie zbliza sie regeneracja alternatora.
    Nasila sie glosna praca lozyska

teraz pytanie:
    Czy ktos zna ten warsztat:
    Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..

Komentarz

• Ryży Koń
      Drive
      • 2005
      • 83

Hmmm no ale po co chcesz im zawozić alternator? Bo rozumiem, że chcesz wymontować ze swojego auta, oddać do nich i albo zostawić do regenaracji albo odebrać jakiś inny już zrobiony.
      Czy nie prościej oddac samochód do warsztatu w którym zrobią praktycznie to samo a będzie taniej? Przed reanimacją alternatora trzeba zweryfikowac stan urządzenia. Sprawdzić łożyska, szczotki, komutator, uzwojenie, stojan, regulator napięcia. Jeśłi u ciebie jest tylko kwestia łożyska to po co przepłacać?
      Jaki masz przebieg i jaki silnik masz w aucie?

Komentarz

• aciu
        Rider
        • 2005
        • 685

dynia jako patriota lokalny polecam Alternatory już kilka razy korzystałem z ich usług, jak narazie wszystko
        to tylko moja propozycja wybór należy do Ciebie

Komentarz

Pracuję...