głos oddany
[O1] Kierownica powietrza?
Zwiń
X
-
[O1] Kierownica powietrza?
Witam! Miałem nieszczeście przejechać sarnę którą potrącił jadący z przeciwka samochód. Uszkodzenia w sumie niewielnie, pęknięty zderzak, połamana kratka środkowa w zderzaku oraz połamany plastki zamontoeany za kratką środkową zderzaka w O1 po lifcie (2002r.) który kieruje powietrze na chłodnicę klimatyzacji i osłania ta chłodniće od spodu. Ze znalezieniem numeru kratki nie było problemu -natomiast z tą kierownicą powietrza -osłoną (?) mam problem. W necie znalazłem ale kierownice powierza prawą i lewą ale to nie jest to. Chodzi o ten plastik w zderzaku za kratka środkową. Pomożecie?
-
-
Dzięki za maila -wydaje mi się że jest element 2D lub na tym rysynku go nie ma.
Ze strony skoda cześci pożyczyłem zdjęcie i zaznaczyłem- wieczorem dam swoje dokładnie tego czego szukam.
PS Na tej stronie z której pochodzi ta fota jest bardzo doba instrulcja montażu osłany metalowej pod silnik, polecam.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janusz35Pewnie tylko większe "zasyfienie "chłodnicy" i większe prawdopodobieństwo ze jakieś kamyczki uszkodzą skarplacz klimatyczacj (tak się właśnie stało w RAV4 ) . U mnie brakuje miniej więcej połowę tej osłonu od spodu. Chyba na razie wytnę jakiś plastik i "dosztukuję" brakujący fragment.
Komentarz
-
Komentarz