Widzę lec, że mamy ten sam problem :/ ja pracuję do 17-tej. Zakładając, że uda mi się wyjść punktualnie to i tak nie będę wcześniej jak na 18.30. Proponuję albo przesunąć godzinę spota na 19.00 albo z lec, nie damy rady
1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
Witam ostatnio przejezdzalem obok octavi tour i widzialem ze skladaja sie jej elektrycznie lusterka boczne. Jest to w kazdej octavi tour? Czy mozna zamontowac taki bajer w troszke starczej octavi mianowice z 04r. Wydaje mi sie ze jest to bardzo przyjemna rzecz kiedys zarezerwowana tylko dla mercedesow. Wydaje mi sie ze nawet jest to funkcjonalne.
P.S szukalem na forum podobnego tematu ale nic nie znalazlem.
Witam ostatnio przejezdzalem obok octavi tour i widzialem ze skladaja sie jej elektrycznie lusterka boczne. Jest to w kazdej octavi tour? Czy mozna zamontowac taki bajer w troszke starczej octavi mianowice z 04r. Wydaje mi sie ze jest to bardzo przyjemna rzecz kiedys zarezerwowana tylko dla mercedesow. Wydaje mi sie ze nawet jest to funkcjonalne.
P.S szukalem na forum podobnego tematu ale nic nie znalazlem.
Ja mam TOUR-a i nie skladaja sie , czyli nie w kazdej , btw nie widzialem takiej opcji nawet .
ja widziałem octavie 1 z lusterkami z octavi 2. Czekałem przy samochodzie z 30 min ale kierownik sie nie pojawił:/ Byłem ciekaw ile roboty to kosztowało i czy jest to typu P&P czy trzeba rzeżbić. Może jeszcze kolesia wyczaje.
Mam e100 a to ponoc najlepsze wyposazenie i z dodatkow to sobie mozna bylo zamowic tylko szyberdach i nawigacje. (to bylo we wrzesniu 2005) moze sie cos zmienilo? ale nie podejrzewam.
Wydaje mi sie, że to jakas zachodnia wersja Elegance + DSG. Edition100, czy to Fabia, Octavia II czy Superb, ma szara skore. No i listwy progowe "Edition100" ktorych na ww fotkach nie widac
to na zdjeciach to zdecydowanie elegance z dodatkami - zachodnia nie zachodnia u nas tez juz mozna miec to samo (za doplata),
z tymi lusterkami to moze jakis przeszczep z innego VAGa?
danielpoz, Widze na innym zdjeciu z tej galerii Ale fotel dalej ustawiany manualnie.
Dobra, a wiec temat lusterek sie raczej skonczyl. Jak ktos namierzy znow auto z takimi lustrami to otworzymy topic. Bajer sredni, wiec watpie, ze szybko znajdzie sie drugie takie auto.
Komentarz