Załamka po wizycie w ASO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MARECKI86
    Classic
    • 2007
    • 13

Załamka po wizycie w ASO

Zamieszczone przez the_maniek
    A co do punktow to nieliczylbym ze nie naliczyli (bo kase wzieli) zastanawia mnie tylko od kiedy mi je naliczyli
    Wg mojej wiedzy punkty powinny być naliczone zgodnie z datą wystąpienia wykroczenia drogowego, czyli około 5 m-cy temu.
    Znając życie może byc inaczej, co urzędnik to odmienna interpretacja. Biąrąc pod uwage jeszcze ten okres 5 m-cy to na 100% ktoś coś spierdolił.

pozdrawiam

życze jazdy bez zdjęć. przecież błysk zdjęcia może oślepić kierowcę i spowodowac zagrożenie w ruchu drogowym, o które "nasi" policjanci tak dbają często z narażeniem życia... tylko czyjego? :lol:
  • herman00
    Classic
    • 2006
    • 28

Załamka po wizycie w ASO

Jak wcześniej pisałem w silniku 1,6 75kW AKL wyczyścili mi w ASO przepustnicę i o ile do czasu czyszczenia spalanie i moc silnika były do przyjęcia, o tyle po "czyszczeniu" silnik stracił na mocy, a poziom spalania gwałtownie wzrósł. Pojechałem dziś do innego ASO i ten poziom spalania przestraszył doradcę serwisowego w tym ASO. Ale niestety przyczyna tak dużego spalania nie została przez ASO wyjaśniona i muszę czekać na bardziej doświadczonego elektryka, który może coś pomoże.
    Po 10 latach zdradziłem Octavię, ale sentyment został

Komentarz

• Tymon
      RS
      • 2004
      • 2970

herman00, ASO ruleeeeeez
      Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
      Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
      BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• nico21
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 2640
        • Volkswagen

herman00, a czy po wyczyszczeniu przepustnicy dokonali adaptacji :?: Podpieli chociza samochód na VAG`a :?: Aha czy byłes podczas całej operacji czyszczenia przy samochodzie :?: Bo słyszałem juz o takich sytuacjach ze oddajesz samochód a oni ci podmienia twoja dobra czesc na czyjas zepsuta. Na przykłąd podmiana przepływki to 1min.
        DACAR.team

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

a to jeszcz nic ale czego się można spociewać po byłych polmozbytach które przekształciły się w ASO Skody
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• herman00
            Classic
            • 2006
            • 28

Nie wiem czy podłaczali do VAG, ale chyba tak skoro zrobił się z samochodu wóz drabiniasty. Moze i jest coś przestawione, a moze coś podmienili, bo nie widziałem samochodu jak to robili. Na sąsiedniej ulicy jest Unitronic, który zajmuje się tuningiem. Nie mam doświadczenia w tym temacie i zastanawiam się czy w Unitronic nie zestroiliby mi mojego silnika. Chyba benzyniaki też mogą być strojone indywidualnie?
            Po 10 latach zdradziłem Octavię, ale sentyment został

Komentarz

Pracuję...