Witam,
jestem na zakupie O2 tour i mam takie pytanka do kolegów:
Czy kupować czujniki cofania (w solonie 800 z ) - czy lepiej kupić lepsze radio ( poza salonem) np bolero + kamera ?
Czy jest sens zakupu czujników i kamery ?
Jak się sprawuje to auto z gazem - jazda tak na benzynie - czy dużo słabsze ?
Halogeny kupić w salonie - czy opłaca się coś kombinować i samemu zakładać ?
Pozdrawiam
ondul, bierz czujniki. A jak z czasem zmienisz sobie na lepsze radio do kamerke kupisz na allegro za 150 zeta. Czujniki pomagaja Ci cały czas, a kamerka tylko wtedy jak sie nie ubrudzi..... :diabelski_usmiech - wiec nieraz trzeba z auta wyjsc wyczyscic kamerke i dalej cofac
tak,funkcjonalność plus dziesięć :szeroki_usmiech
poza tym na przysłowiową gazetę na samych czujnikach ciężko przyparkować tj. inne auta mają to rozwiązane lepiej (przynajmniej na podstawie wyświetlacza ze stream)
Zamieszczone przez ondul
Halogeny kupić w salonie - czy opłaca się coś kombinować i samemu zakładać ?
tak, kupić --> doprowadzenie do stanu fabrycznego na nowych oryginalnych gratach wyjdzie drożej (graty, moduły, sterowniki - z czegoś ta oszczędność jest, robota - no chyba, że samemu)
Zamieszczone przez piotrek_os
Czujniki pomagaja Ci cały czas, a kamerka tylko wtedy jak sie nie ubrudzi
qrna...moje czujniki (zwłaszcza przód) też potrafią się przybrudzić / przymarznąć i............nie pomagają, trza wyczyścić :szeroki_usmiech
oczywiście powyższe to tylko moje zdanie...... :szeroki_usmiech
na przysłowiową gazetę na samych czujnikach ciężko przyparkować tj. inne auta mają to rozwiązane lepiej (przynajmniej na podstawie wyświetlacza ze stream)
Bez przesady. Ja tam bez problemu parkuję ~ 30cm. na oryginalnych czujnikach.
PI PI PI PI PI PI PI PI PIIII i jeszcze kawałeczek i masz "gazetę" :wink:
Komentarz