co do przepływki to słyszałem o opcjonalnej wymianie samej obudowy.........zesztą we wrzesniu pzrystepuję do wymiany k03 s na k04-01 to sie okaże co tak naprwde trzeba wymienić....ja obstawiam IC, część dolotu, wtryski prznajmniej na te od leona ( moze wieksze?) + dokończe wydech ( dp + inny kat.) i mysle ze ok 230 KM bedą osiągalne......zastanawiam sie tylko czy bedzie konieczna korekta tego programu który mam obecnie...... :roll:
Zmieniac opony czy nie?
Zwiń
X
-
Zmieniac opony czy nie?
Ostatio ojciec po ogledzinach opon stwierdzil, ze cos jest nie tak z opona przednia, ma na dlugosci 30cm na boku takie fale, jak sie przejedzie palcem to sie je czuje.
Sa tak sobie widoczne, ale bardzo latwo je wyczuc.
Wiadomo, ze z oponami nie ma zartow, wiec kupilem nowy komplet na przednia os (Uniroyal 550 raylle :szeroki_usmiech ) podjechalem do wulkanizatora w celu zmiany ale akurat bylo zajete wiec wzialem jednego speca i pytam go co mysli o moich oponach a on mowi ze to calkowicie normalne i ze to zawsze wychodzi predzej czy pozniej i ze to laczenie jest, czym mnie zdziwil. Mowil tez ze nie warto zmieniac. Dodam ze sa to Continental Premium Contact jakies 40% bieznika zostalo.
Co radzicie w tej sytuacji?:: O1 AXR Kombi
-
-
Re: Zmieniac opony czy nie?
Zamieszczone przez Pulse.....ma na dlugosci 30cm na boku takie fale, jak sie przejedzie palcem to sie je czuje.
Sa tak sobie widoczne, ale bardzo latwo je wyczuc.
....a on mowi ze to calkowicie normalne i ze to zawsze wychodzi predzej czy pozniej i ze to laczenie jest, czym mnie zdziwil. Mowil tez ze nie warto zmieniac. Dodam ze sa to Continental Premium Contact jakies 40% bieznika zostalo.
Co radzicie w tej sytuacji?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz