Zamieszczone przez kross12
[O2] Gdzie trzymacie telefon ?
Zwiń
X
-
kross12
Zamieszczone przez abstinentNie dość że słupek ogranicza widoczność to jeszcze dowalasz w tym miejscu naviZamieszczone przez SP9XWWZgadza się, ale chyba w najmniejszym, możliwym stopniu.Zamieszczone przez SP9XWWSam osobiście nie przepadam np. za lokalizacja nawigacji poniżej linii szyby (pije teraz np. do Columbusa).
Komentarz
-
Ja navi zawsze mam w lewym dolnym rogu szyby, możliwie najbliżej deski, żeby jak najmniej ograniczała widoczność... ale jest to wszystko rzecz gustu i upodobania.
Czasami jak patrzę na innych kierowców i widzę navi zamocowaną na środku szyby ale w poziomie i pionie to się zastanawiam czy aby to nie przeszkadza... :szeroki_usmiech
Telefon ląduje w uchwycie na butelki przy ręcznym.Pozdrawiam, Adrian
Octavia 2FL 1,8TSI Ambiente + dodatki
wcześniej:
Ford Mondeo 2,0TDCI
Daewoo Nexia 1,5
Polonez '89
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwniestety mam O2 z przed fl więc nie mogę się wypowiedzieć w tym temacie...
Co do trzymania telefonu na uchwycie zamocowanym na środku szyby, to trzeba uważać, żeby nie był za bardzo po prawej stronie. Ja tak miałem i poduszka zrobiła z uchwytu i telefonu mały hard coreNa szczęście nikt nie dostał odlamkiem.
Komentarz
-
-
Jakby ktoś był zainteresowany, to mam na sprzedaż fajny zestaw głośnomówiący Nokia CK 7W,
bez holdera do telefonu.Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
-
kowal 2002, inspiracja to jedna z rzeczy, za którą należy cenić OCP i użytkowników
Przerobiłem sobie zestaw słuchawkowy tak, aby umożliwiał podłączenie telefonu pod AUX i jednocześnie dawał możliwość sterowania Iphonem głosowo. Pierwotnie miał telefon wylądować w schowku na okulary, ale to wymagało pociągnięcia kabla dość daleko licząc, że AUX mam w podłokietniku - koncepcja popielniczki jest IDEALNA ..... teraz kwestia czy "wlezie" tam IP3 ..... byle do 12:00 wówczas organoleptycznie sprawdzę.
Trzeba będzie tylko opracować koncepcję mocowania aby był nie położony tylko pod kątem dla oczu.
PASUJE JAK ULAŁ ....... choć ciut głębszy mógłby być schowek, ciekawe czy jego spód da się jakoś wyjąć (nie mam popielniczki) albowiem musiałbym doprowadzić tam kabel z podłokietnika, po którym łączę się z AUX.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SpiliJa mam to:
Sprawdza się pierwsza klasa!
Kupione na BP.
Komentarz
-
-
Re: Gdzie trzymacie telefon ?
Zamieszczone przez WRBCiekawi mnie gdzie trzymacie swoje telefony ?Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz