Jeżeli jest immo 3 generacji to bez 7mio cyfrowego kodu PIN/SKC nic nie zrobisz
[O2] silnik 1.6 BSE czy jest bezkolizyjny?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
[O2] silnik 1.6 BSE czy jest bezkolizyjny?
Witam,
jestem po prostu ciekawy, czy silnik 1.6 w Nowej Octavii Tour (czyli BSE) jest bezkolizyjny. Czyli jak się urwie pasek rozrządu to nic się nie zepsuje...
Pewnie nie, ale może?
Proszę o odpowiedzi od osób, które to wiedzą, a nie, które coś tam słyszały itp.
Pozdrawiam,
Przemek
-
-
Zamieszczone przez x_citenie słyszałem nigdy o silniku bezkolizyjnym...??? na pewno może być bezawaryjny, ale takich nie ma i nigdy nie będzie owszem można trafić na super egzemplarz a mozna trafić na syfa co non stp będzie dawał się we znaki - tak jak z innymi urzadzeniami zresztą
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BartusZamieszczone przez x_citenie słyszałem nigdy o silniku bezkolizyjnym...??? na pewno może być bezawaryjny, ale takich nie ma i nigdy nie będzie owszem można trafić na super egzemplarz a mozna trafić na syfa co non stp będzie dawał się we znaki - tak jak z innymi urzadzeniami zresztą
Kod:zderzenie się obiektów, zwłaszcza pojazdów, będących w ruchu
Natomiast pytanie z postu kolegi kult0035 dotyczy czegoś innego:Kod:"Czyli jak się urwie pasek rozrządu to nic się nie zepsuje"
źródło:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez astwNp. najsłabszy silnik 1, 4 do Astry I 60 KM jest bezkolizyjny.
Komentarz
-
Komentarz