Papa wierzchniego krycia ma to do siebie ze robią się pecherze i pękają. Papiaki bić tak gęsto żeby nie odstawalo a później termozgrzewalna ale nie najtańsza bo szkoda twojej kasy, kup pape na sbsie 5,2mm i będzie spokój
Odkręciła mi się zatyczka komory baterii w pilocie od Webasto (pilot T91) i zgubiłem baterię od niego. Przeszukałem już chyba wszystko w necie i każda dobra rada związana z baterią kończy się stwierdzeniem "wymień na baterię tego samego typu" - no właśnie tylko ja potrzebuję wiedzieć jakiego typu
Wielka, wielka prośba do posiadaczy takowego pilota - podajcie mi proszę typ i woltaż tej baterii - po odkręceniu komory baterii informacje te powinny być wprost widoczne.
Webasto liefert öffenbare und feststehende Dächer, elektrische Hochvoltheizer und Batterien sowie Lösungen rund um das Thermomanagement für nahezu alle Fahrzeugtypen.
jest typ baterii: recommended: battery DL 1 / 3 N Duracell
macluke - po pierwsze dziękuje, dziękuje i jeszcze raz dziękuje
Po drugie sypę głowę popiołem - nie wiem jak przegapiłem tego PDF na stronie Webasto - a szczerze poświęciłem już chyba z 2 godziny na googlowaniu wszystkiego w tym temacie.
Komentarz