u mnie w o II z przodu dzieje się dokładnie to samo na dywaniku czasami i to przy mocnych ulewach pojawiają się może dwie albo 3 krople co mnie dosyć mocno irytuje :|
300 000 km
Zwiń
X
-
300 000 km
Witam wszystkich .
Chciałem sie podzielic swoimi uwagami z racji przebiegu mojej skodziny. Przebieg orginalny bo jestem pierwszym własciciele . Wiec do rzeczy ! Od samego poczatku zalewam silnik olejami Orlenu pierwsza wymiane zrobiłem po 5 000 km panowie w serwisie mocno sie dziwili ze taki olej i tak szybko wymieniam. Silnik pomomo takiego przebiegu nie bierze oleju. Do tej pory wymieniłem : dwa razy zaworek N75 , dwie przepływówki , zamek w drzwiach, amortyzatory wszystkie ,dwa razy gumy stabilizatora, jeden termostat dwa akumulatory,jeden przerywacz kierunku i wymieniłem olej w skrzyni biegów. Oczywiscie w tym czasie rozrzad co 90kk raz tarcze i cztery razy klocki. Jeden raz samochód padł w trasie,mianowicie poleciał czujnik ABS i potrzebna była wizyta w serwisie, Spalanie w granicach 4,5- 5 l /100km . Czesci zamienne stosuje tylko znanych firn jak Brembo,Ina,Bosch . Pozdrawiam wszystkich
-
-
Przebieg 300.000 tys czyli AGR się już dotarł, teraz pozostało go normalnie eksploatować ... :szeroki_usmiech
Moim zdaniem silnik nie do zajechania, szybciej buda przegnije niż z AGRem zacznie się cos dziać. Szkoda, że już nie robią takich motorowni.
Aha gratki przebieguSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
No i niech hula dalej. Ja mam seicento z takim przebiegiem nic nie dotykane.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Komentarz