Zamieszczone przez Enriquez
Climatic - 2 panele ?
Zwiń
X
-
Climatic - 2 panele ?
Czy dobrze mi się wydaje, że klimatyzacja manualna klimatik (climatic) ma dwa panele (z cyferkami i bez) ? Jak czytam na forum, pół-automatyczna stała się manualną.
Ma ktoś może foto tej z cyferkami z OII FL ?
Pytanie uzupełniające o przeszczep na zasadzie p&p (nie chodzi o swap climatronica a climatica na climatica
-
-
macherstudio, ten panel z cyferkami to był dopóki Climatic był klimą półautomatyczną ( mam taką OII w firmie z czerwca 2010 ). Czy jest P&P to raczej wątpię ( na pewno brakuje jakiś czujników temp. ), ale sprawdzę może coś z tego wyniknie...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kowal 2002, w rzeczywistości, chodzi mi o podmianę tych cyferek :diabelski_usmiech taki VT http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../66/1442296643 z tego foto wygląda, ze teoretycznie rozbieralne
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysnP&P raczej nie, przecież klima półautomatyczna reguluje temperaturą nawiewów czyli potrzebne jest sterowanie elektroniczne klapką rozdzielającą powietrze płynące przez nagrzewnicę. Dodatkowo oczywiście czujnik/czujniki temperatury (w fabii I gdzieś czytałem, że jest ich aż pięć).
w rzeczywistości, chodzi mi o podmianę samych cyferek patrz post. powyżej
Komentarz
-
Komentarz