Dzięki QBA :!: Wielkie dzięki :!: :!: :!: Postaram się być,mam nadzieję,że przyjmiecie jakoś "nowego"!!!!!!!!!narka
Sygnal dzwiekowy otwartych drzwi
Zwiń
X
-
Sygnal dzwiekowy otwartych drzwi
Witam.
Wczoraj przezylem zdziwienie gdy po zatrzymaniu, wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczyka otworzylem drzwi a tu nagle bing bing bing zaczelo sie rozlegac. Ewidentnie otwarte drzwi. Problem w tym ze to juz moja druga OII w ciagu roku i ani razu tego dzwieku jeszcze nie slyszalem. Czy u was jest??? Dodam ze sytuacja miala charakter incydentalny gdyz po jednokrotnym zaistnieniu juz sie nie powtorzyla (jak na razie). Dziwne :/
-
-
hmmm, a moze miałes właczony kierunkowskaz albo swiatła bo u mnie wtedy robiZamieszczone przez usefulbing bing bing-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Re: Sygnal dzwiekowy otwartych drzwi
Zamieszczone przez usefulWitam.
Wczoraj przezylem zdziwienie gdy po zatrzymaniu, wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczyka otworzylem drzwi a tu nagle bing bing bing zaczelo sie rozlegac. Ewidentnie otwarte drzwi. Problem w tym ze to juz moja druga OII w ciagu roku i ani razu tego dzwieku jeszcze nie slyszalem. Czy u was jest??? Dodam ze sytuacja miala charakter incydentalny gdyz po jednokrotnym zaistnieniu juz sie nie powtorzyla (jak na razie). Dziwne :/Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Re: Sygnal dzwiekowy otwartych drzwi
Zamieszczone przez mariobrosZamieszczone przez usefulWitam.
Wczoraj przezylem zdziwienie gdy po zatrzymaniu, wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczyka otworzylem drzwi a tu nagle bing bing bing zaczelo sie rozlegac. Ewidentnie otwarte drzwi. Problem w tym ze to juz moja druga OII w ciagu roku i ani razu tego dzwieku jeszcze nie slyszalem. Czy u was jest??? Dodam ze sytuacja miala charakter incydentalny gdyz po jednokrotnym zaistnieniu juz sie nie powtorzyla (jak na razie). Dziwne :/saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21Paweł T, jak nie zapala sie na desce kontrolka otwartych dzrwi to znaczy ze masz zwalony mikrostyk w zamku w drzwiach. Jesli sie swieci to oznacza ze sie brzeczyk zepsuł - trzeba bedzie uzyc lutwonicy - znajduje sie od w liczniku.TDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
Komentarz