a ja dopoki na zywca nie zobacze to sie nie wypowiadam....
ps. dotychczasowe logo mi sie bardzo podobalo. nowe wyglada na prostsze... nieco bardziej tandetne - moze ma lepiej pasowac do nowego wizerunku marki wg herr Ludowoza.... :-(
Zapraszamy na naszą stronę internetową. Poznaj nowe modele Škody i wybierz jedną z atrakcyjnych opcji finansowania swojego nowego samochodu.
Dla mnie nowa strona i logo to jakaś porażka, ostre niczym żyleta krawędzie menu zdjęć nachodzenia na siebie. Uuua a jeszcze ten agresywny zielony kolor, czionka w logo.
Poprzednia kolorystyka i wizualizacja oraz reklamy (stonowane delikatne) powodowały że marka kreowała się na nieco wyższą. Aktualnie nie wiem czego można się spodziewać przy tego typu wizualizacji, nie zapomnijmy że zmienią się też materiały promocyjne i wszelkiego typu książeczki ciekawe jak kolor wyjdzie w druku.
No nic moim skromnym zdaniem Skoda aspirowała w stronę VW, teraz chyba raczej będzie odwrotnie.
Ładne to logo, ciekawi mnie czy ten środek (tło) też jest chromowane czy to wolna przestrzeń.
Inna sprawa, że jak tylko wyjadą nowe loga na samochodach to zapewne staną się ciekawym kąskiem dla uliczników, i zaraz będą dostepne na alledrogo bez taśmy z tyłu ... :szeroki_usmiech
Co się tyczy koloru to na czarnym będzie wyglądać rewela, natomiast na innych kolorach np. jasno niebieskim może wyjść śmiesznie :?
Zapraszamy na naszą stronę internetową. Poznaj nowe modele Škody i wybierz jedną z atrakcyjnych opcji finansowania swojego nowego samochodu.
Dla mnie nowa strona i logo to jakaś porażka, ostre niczym żyleta krawędzie menu zdjęć nachodzenia na siebie. Uuua a jeszcze ten agresywny zielony kolor, czionka w logo.
Poprzednia kolorystyka i wizualizacja oraz reklamy (stonowane delikatne) powodowały że marka kreowała się na nieco wyższą. Aktualnie nie wiem czego można się spodziewać przy tego typu wizualizacji, nie zapomnijmy że zmienią się też materiały promocyjne i wszelkiego typu książeczki ciekawe jak kolor wyjdzie w druku.
No nic moim skromnym zdaniem Skoda aspirowała w stronę VW, teraz chyba raczej będzie odwrotnie.
racja, zielony kolor za bardzo oczojebny, w ogóle obecne strona zrobiła sie taka tandetna
Komentarz