3 czerwone choinki to ARL
Czy to możliwe?
Zwiń
X
-
Czy to możliwe?
W chwili wolnego zacząłem przeglądać aukcje z Skodami i trafiłem na taką dosyć ciekawą, która mnie zaintrygowała: http://moto.allegro.pl/octavia-99-1-...491443394.html
I teraz pragne się dowiedzieć czy w 99' Octavie miały już montowane tego typu deski rozdzielcze? Moja jest z 2001 rej.2002 i mam jeszcze starą... Stąd ta moja niewypowiedziana ciekawość
-
-
Zamieszczone przez pcbstylko slx
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
A dokładnie to w GLX nowa deska pojawiła się w drugiej połowie 99r. Ja mam GLX-a z kwietnia 99 i deska jest jeszcze stara. Co do auta to widać że picowana. Pranie tapicerki, polerka lakieru itd. Przebieg zgodny z normą allegro dla starszych samochodów, czyli okolice 200 tys, żeby jeszcze prawdziwy. Mi nie podoba się kierownica, jak na te 203 tysie zbyt mało wytarta.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Voitwydaje mi się że niemieckiego księdza.
Komentarz
-
-
Sądząc po oznaczeniach i kratkach na przednim zderzaku urodziło się mając 90 KM . A w ogłoszeniu pisze 110 KM.
Komentarz
-
-
Ja tak rekreacyjnie przeglądałem ogłoszenia, podbudowywać się, że moją kupiłem w dobrej cenie i to co musze w nią wrzucić akurat wyrówna poziom :twisted: :P 8) I trafiłem na to... Ja też mam ta starą deche, średnio mi się podoba jednak np w Foczce jest bardziej finezyjna Ale byłem przekonany, że nowe dechy weszły od 2002 roku... ops:
Komentarz
-
-
Tylne lampy po lifcie a przedne nie.
Może po dzwonie i przez to deska wymieniona, choć moja jest przed liftem i też mam nową dechę (SLX 2000r)ale lampy stare.Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Re: Czy to możliwe?
Jeżeli mówimy o Kombi to nie ma różnicy. Wszystkie O1 maja takie same.
Komentarz
-
-
Faktycznie.
Mam pytanie do znawców - czy każda Octavia w wersji SLX ma tarcze z tyłu?Komfortowie kierunkowskazy - włączasz 1 a miga 3x
Emulator czujnika poziomu oleju G266
Napraw sterowników AIRBAG
Komentarz
-
-
Tarcze mają mocniejsze wersje. Np. Diesle 90 km ma bębny a 110 km tarcze.
Komentarz
-
Komentarz