Witam.Jestem tutaj nowy,przymierzam się do kupna O1.Możecie mi polecic jakiś silnik który dobrze współpracuje z LPG i jest tani w utrzymaniu? Zamierzam wydac do 10000 zł
Pozdrawiam
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Witam.Jestem tutaj nowy,przymierzam się do kupna O1.Możecie mi polecic jakiś silnik który dobrze współpracuje z LPG i jest tani w utrzymaniu? Zamierzam wydac do 10000 zł
Pozdrawiam
Octavia kupiona za mniej niż 10kzł będzie autem już nastoletnim. Takie auto będzie już dość zużyte i szansa na bezproblemową (tanią) eksploatację jest bardzo niewielka.
Co do silnika dobrze współpracującego z gazem - hmmm kasa którą masz pozwoli Ci na zakup co najwyżej 1.6i 75KM (silnik AEE) - i to jest silnik dobrze znoszący gaz.
Przednia atrapa odstaje na dole z prawej strony. Brak oznaczeń modelu na tylnej klapie też o czymś świadczy. No i brak klimy. Ale za tą kasę nic lepszego nie dostaniesz.
Przednia atrapa odstaje na dole z prawej strony. Brak oznaczeń modelu na tylnej klapie też o czymś świadczy. No i brak klimy. Ale za tą kasę nic lepszego nie dostaniesz.
Bita?
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Bita?
No raczej. Mogła to byś tylko stłuczka, a może dzwon konkretny. Coś na pewno było robione.
a nie lepiej diselak zamiast po gazownikach pozniej jeździć i regulować ??
Zależy gdzie kolega częściej jeździ i ile jeździ, bo na razie o tym nie wspomniał
Miasto: 1.6 AEE (zmieści się w 10k ale autko będzie słabo wyposażone)
Trasa: jak najbardziej diesel
akurat sam używam 1,9 sdi jako dojadu do pracy a kolega 2.0 gas i powiem że lepiej na tym wychodze. phoneman, W tych pieniądzach Diesel będzie mocno wyeksploatowany i bęzyna niebędzie pierwszej świeżości wiadomo auto które ma ponad 10 lat rarytasem już nie jest
Komentarz